2777
2789

من یه دوست قدیمی دارم از زمان دبیرستان ایشون هنوز مجرده . مشخصه که خیلی دوست داره با یکی بمونه و زندگی تشکیل بده و رابطه هاش در بهترین حالت یه سال طول میکشید . 

حالا پسر مهندسه و قبلا دوست دختر داشته و از فامیلامونه ولی پسر خوبیه چند سال با یکی فقط بود که طرف رفت یه شهر دیگه رابطشون قطع شد .

ولی دختر رابطه زیاد داشته و پشت سرهم 

به نظرتون معرفی کنم ؟ خودم به نظرم دوستم یکم زود رنجه وگرنه ذاتش بد نیست ، سرهمین رابطه هاش زود کات میشن

من ومپایر اعظم نیستم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دلم سوخت استوری گذاشته بود هیشکی نمیمونه و هیشکی منو نمیخواد

نکن بابا

من‌ وقتی دعوام‌میشه با پارتنرم هزارتا فحش اونی ک منو باهاش اشنا کرد میدم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مهندسه قصد ازدواج داره اصلا؟ اگه دوستی میخاد نکن اینکارو بدتر روانش بهم میریزه

اره اونم به شوهرم گفته خسته شدم دیگه میخوام زندگی کنم . یه نفر فقط باشه بریم بگردیم ولی آدم مورد اعتماد پیدا نمیکنم که عقدش کنم

من ومپایر اعظم نیستم😄
دختر ۳۲ پسر ۳۵ دختر تهران . پسر هم تهران ولی اصالتا شیرازی

اگر شما از خوب بودن جفتشون مطمعن هستید معرفی کنید خیره ان شاالله،ولی به دو طرف همون اول بگید قصدم سر و سامون گرفتنتون بوده و خوب همو بشناسید نمیخوام بعدا حق الناسی گردنم باشه