2777
2789
عنوان

اونایی لبشون ژل زدن میشه بیاین

97 بازدید | 14 پست

خیلی درد داشت یان؟ حس میکنید اون مایع رو تو‌لبتون یا نه ؟ احساس میکنید لبتون ورم داره یانه منظورم اینه همش حس میکنید یه چیزی تو لبتونه یا نه😅 فک کنم متوجه نشدین نمیدونم چطوری بگم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چیزی حس نمیکنی تو لبت من ۴ سیسی زدم بار اول ۲ سیسی ماه بعد ۲ سیسی الان این ماهم میرم یک سیسی بزنم

دردش دیگه لحظه اولی که امپول بزنه اره یکمی درد داره امپوله دیگه میزنه تو لبت نوازشت نمیکنه که😅

منم میخوام لبامو ژل بزنم اما دکتر خوب پیدا نکردم 

دندونامو هم کامپوزیت کنم فاصله دارن قراره برم کلینیک الماس تهران کسی میشناسه اونجارو کلا اگه کامپوزیت کردید بگید راضی هستید 

من مشکلم فقط چهار دندون جلومه تازه کمی هم جلوعن دیگه همه مرتبن میزون اما ارتو دنسی طولانیه میگن دندونتو بکشیو اینا این مرمز دندونایی ک ب ارتو دنسی نیاز دارن کامپوزیت میکنه عکساشو دیدم خوب بودن ولا موندم نمیدونم چکار کنم 

من خیلی قبل ترا بلوترو زدم

Fda امریکا رو داره از مواد طبیعی بدن درست شده

وقتی یه برند مورد تایید بزنه ادم هم درد نداره هم طبیعیه هم جذب میشه هم سفت نمیشه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من مشکلم فقط چهار دندون جلومه تازه کمی هم جلوعن دیگه همه مرتبن میزون اما ارتو دنسی طولانیه میگن دندو ...

ارتودنسی خیلی بهتره دندونات دائمی مرتب و قشنگ میمونن

دندون کشیدن اگر لازم باشه تو معاینه جلسه اول بپرسی بهت میگن

برا خودم که نکشیدن چون فاصله دندونام خیلییی زیاد بود بین دندونا جلوییم زیاد فاصله بود هم کناریاش فاصله داشتن زیاد بازم