2777
2789
عنوان

بیاین کمی دعوام کنید بلکه سر عقل بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 143 پست
ک چی از کتو کول بیفتی اخرش چی فقط ب این فک کن

صدرصد میفتم 

باور کن میدونم اخرش انواع مریضی پوستی و دیسک کمر میگیرم 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

وقتی میرید خرید، وقتی میاید خونه، لباساتونو میشورید؟

از مهمونی چی؟ بعدش لباساتونو میشورید؟

با دست؟

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی سخته باعث شد سر بچه ام زودتر بیاد لگنم الان هفته ۳۵ هستم علایم زایمان زودرس دارم

من انقد رعایت نکردم حتی گربه اوردمو اینا که مامانم از وسواس افتاد تا حدودی

صدرصد میفتم باور کن میدونم اخرش انواع مریضی پوستی و دیسک کمر میگیرم

خب ول کن.منم مث شما بودم شریک زندگیم کمک کرد بهم میریخت دعوام میکرد جمع کنم اللن خیلی بهترم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
بجز تمیز کاری دیگه به چه کاری علاقه مندی؟

عزیزم وسواس که مثل علاقه دست خود ادم نیس

اتگار یه فعل انفعالاتی تو مغزت رخ میده 

دست خودت نیس حس میکنی همه جا چندشه

یهو پامیشی کل‌خونه رو میشوری

پادکستهای دکتر مکری رو گوش بده 

از اسنپ دکتر نوبت دکتر بگیر لطفا دکترای خوب خیلی زیادن بهتره از تهران بگیری 

داروهای روانپزشکی با این سابقه اختلال حداقل باید پنج سال یا بیشتر مصرف بشن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

سلام من روانشناسم.مسئله ایی مثل وسواس و اضطراب و ترس و.. نباید وقتی علائم بهبودی دیدین جلسات ادامه ندین چون برمیگرده.مثل مصرف انتی بیوتیک در نظر بگیرید باسد دوره. مصرفیتون کامل بشه.جلسات تراپی هم به همین صورت هستش باید تا اخر ادامه بین یعنی تا وقتی که مشاورتون تشخیص بده مشکل شما حل شده.اینجوری برنمیگرده.

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
وقتی میرید خرید، وقتی میاید خونه، لباساتونو میشورید؟از مهمونی چی؟ بعدش لباساتونو میشورید؟با دست؟

بله صدرصد نه تنها خودم کل اعضای خانوادم رو مجبور میکنم لباس تنشونو عوض کنن همسرمم میفرستم حموم اگه به جایی کمی شک داشته باشم

من انقد رعایت نکردم حتی گربه اوردمو اینا که مامانم از وسواس افتاد تا حدودی

گربه گزینه ی خوبیه پس 😂😂

بله صدرصد نه تنها خودم کل اعضای خانوادم رو مجبور میکنم لباس تنشونو عوض کنن همسرمم میفرستم حموم اگه ب ...

همه لباسا رو با دست میشورید؟

حتی حوله تنپوش؟

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

عزیزم وسواس که مثل علاقه دست خود ادم نیساتگار یه فعل انفعالاتی تو مغزت رخ میده دست خودت نیس حس میکنی ...

متوجهم منظورم اینه باید با چیز دیگه خودتو سرگرم کنی که این چیزا اذیتت نکنه مثلا هروقت فکر کردی باید پاشی تمیز کنی جاییو یه کار دیگه انجام بده خودتو مشغول کن میدونم کار سختیه ولی اگه میخوای اذیت نشی مجبوری