2777
2789

انقدر از آشپزی بدم میاد یه مدته بی اشتها شدم

فقط حاضری و آماده می خورم همونم بدون اشتها

کاش مجبور نبودم غذا درست کنم

واقعا برام مثل عذاب می مونه😭

اونوقت من از این که عاشق غذا و آشپزیم عذاب میکشم.نه اشپزی تنها از پروسه درست کردن سالاد و ماست و بورانی و دورچین های مختلفم لذت میبرم😭

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوالشماهایی که از غذا بدتون میاد یا اشتهای انچنانی نداریدتنها دلخوشیتون توی زندگی چیه پس:))))؟؟؟؟

عزیزم من از غذا بدم نمیاد که دو لپی هم می خورم فقط از غذا پختن بدم میاد 😂

انقدر این مدت از غذا پختن نفرت پیدا کردم که البته قبلا هم بوده فقط الان نیست که بی اشتها شدم

میومدم درست کنم انقدر بدم میومد که بی اشتها میشدم بعد بی اشتهایی مونده حتی برای غذاهای دیگه

یکی ازفانتزیام اینه ک انقد پولدارشم ک همش غذاهای بیرون بگیرمراحت اسودهچی صب تاشب پای گاز

وای نه اصلا 

من شوهرم غذا نپزم از بیرون میگیره 

ولی میه ی خونگی نمیده 

بعدش عذاب وجدان میگیری نمیدونم‌چرا 

فقط برا اینکه از بیرون نگیره هی میپزم

اونوقت من از این که عاشق غذا و آشپزیم عذاب میکشم.نه اشپزی تنها از پروسه درست کردن سالاد و ماست و بور ...

کاش مامان یا آبجی من بودی تو اینجوری عذاب می کشیدی درست می کردی من می خوردم😂

وای نه اصلا من شوهرم غذا نپزم از بیرون میگیره ولی میه ی خونگی نمیده بعدش عذاب وجدان میگیری نمیدونم‌چ ...

جای خوب غذا بگیری خوشت میاد

منم مشکل اسی رو دارم

قطعن اگر همسر و بچه نداشتم و تنهابودم ازگرسنگی تلف شده بودم😅😅😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
عزیزم من از غذا بدم نمیاد که دو لپی هم می خورم فقط از غذا پختن بدم میاد 😂انقدر این مدت از غذا پختن ...

شاید غذاهایی که درست میکنی تکراری ان و این روند تکراری برات خسته کننده شده

درست کردن غذاهای جدیدو امتحان کن

وای نه اصلا من شوهرم غذا نپزم از بیرون میگیره ولی میه ی خونگی نمیده بعدش عذاب وجدان میگیری نمیدونم‌چ ...

من واسه اونم راهکار دارم

خوب دوست دارم انقدر پولدار بشم آشپز و خدمه داشته باشم اونا بپزن از بیرون هم هر وقت خواستم می گیرم

بفرما مشکل حل شد😂🤣