2777
2789
عنوان

دوست همسرم و راهنمایی شما کمک

264 بازدید | 23 پست

دوست همسرم همشهری هستش ماتهرانیم واون اینجا کار میکنه باشوهرم صمیمیه تا حدی میریم بیرون و میاد خونمون شام و اینجامیمونه ادم خوبیع پاک و مظلومه اما من راحت نیستم از این موضوع چیکار کنم این رفتوامد کم بشه 

ب شوهرت بگو.هرجند منم موقعیتم تقریبا مثه شماست اما کاری نمیتونم کنم فعلا نشستم تا زمان ببینم چی برام میپیچه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شوهرت بگو.هرجند منم موقعیتم تقریبا مثه شماست اما کاری نمیتونم کنم فعلا نشستم تا زمان ببینم چی برام ...

دوس ندارم زیاد بیاد خونمون اما خب دوس باشن چون من ادم درونگرا هم هستم تنهایی رو دوسدارم 

دوست خانوادگی خیلی خوبه بخدایجایی به بعد خودت از تنهایی اذیت میشیبنظرم رفت و امد دوست خانوادگی از فک ...

ارع خیلی خوبه از داداش شوهرمم براش بهتربوده پولی چیزی هرچی بخاد کمک میکنه اما من میخام زیاد خونمون نیاد حس بد دارم ولی اون بندع خدا هیچکاریم نکردها

ارع خیلی خوبه از داداش شوهرمم براش بهتربوده پولی چیزی هرچی بخاد کمک میکنه اما من میخام زیاد خونمون ن ...

امان از این اعتماد های بی جا

برای چی یه غریبه رو راه میدید خونتون خدایی؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
ارع خیلی خوبه از داداش شوهرمم براش بهتربوده پولی چیزی هرچی بخاد کمک میکنه اما من میخام زیاد خونمون ن ...

خب سعی کن راجب این حست بیشتر فکر کنی و اگر بنظرت حست بی دلیله سعی کن سرکوبش کنی..

و از طرفی ام اگر توی خونه راحت نیستی بیان سعی کن بیشتر پیشنهاد بدی برید بیرون مثلا همتون باهم .

دوس ندارم زیاد بیاد خونمون اما خب دوس باشن چون من ادم درونگرا هم هستم تنهایی رو دوسدارم

محل نده تحویل نگیر 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

یعنی هر شب شام خونه شماست؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
امان از این اعتماد های بی جابرای چی یه غریبه رو راه میدید خونتون خدایی؟

نه غریبه نیس اصلا دوست بچگی تا الان شوهرمه ولی خب منظورم اینه دوست باشن خب ولی خونه نیارتش شوهرم گوش نمیده

نه غریبه نیس اصلا دوست بچگی تا الان شوهرمه ولی خب منظورم اینه دوست باشن خب ولی خونه نیارتش شوهرم گوش ...

شوهرت خیلی خیلی اشتباه میکنه 

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚