2777
2789
عنوان

دوس پسرم بهم خیانت کرد موندم سر دوراهی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 31 پست

بگو که مغز خر نخوردی که پاشی باهاش بری 

اونی که بخوادت دست از پا خطا نمیکنه تا بهت برسه 

ینی چی که بهم فشار اومده 

اگه نمیخوای خودتو بدبخت کنی رفتن باهاش که هیچ کلا فراموشش کن 

سخته میددنم ولی ایندت مهمتر از قلبته

اینا همش دروغه بازیه پسرارو خوب بلدم اولش مظلوم نمایی میکنن بعدش که بدستت اوردن میگن راه باز جاده دراز تصمیم با خودته ولی عاقلانه ترش اینه که فراموشش کنی والبته رد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم میگیره بعد اگ گرفت چ غلطی کنم

هیچی بشین زندگیتو بکن مگه ترشیدی 😐💔یه خاستگار بهتر میاد برات و تمام اینا همش حرفه حرفففف

آدونتاس - aduantas- احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

هفت سال از ازدواج قبلیم میگذره

خب بگذره. 

سنت کمه. چه خیری از ازدواج دیدی که انقدر اصرار داری بهش؟ 

برو دنبال تحصیل، شغل. ول کن تو رو خدا پسر و شوهر رو. اونم همچین کیسی.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

منطقت چی میگه خدایی😆😅

ساده نباش دختر خوب 

بعدا دوس داری همش اشک بریزی؟

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
ادم منطقی ام کلن ولی نمیدونم چرا یچیزی از درونم دارع اذیتم میکنه

چون یه زمانی دوسش داشتی باورش داشتی حس عذاب وجدان داری 

ولی عذاب وجدان کاذبه 

یادت نره که اون خیانت کرده و خیانت هیچوقت قابل توجیه و بخشش نیس

چند سالته مگه 18سالت نیس؟؟؟

نه من تو سن خیلی کم ازدواج کردم یجورایی سنتی بود پونزده سالم بود هیجده سالگی جدا شدم الان بیست و دو سالمه اشتباه حساب کردم میشه پنج سال ریاضیم ضعیفه