2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم شوهرم با زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی میتونی ازش بپرسی توضیح بده برات نگوازتوهمراه من دیدم بزاراونجاروداشته باشی بفهمی بازم تماس داشته ...

خو اگ پرسید بگم از کجا دیدم وقتس حذف کرده

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
اسی میتونی ازش بپرسی توضیح بده برات نگوازتوهمراه من دیدم بزاراونجاروداشته باشی بفهمی بازم تماس داشته ...

ولی خب اگ چیزیم باشه حاشا میکنه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

ب رو نیار،گیریم ک خیانتم باشه بدترش میکنی وقیح میشه ایندفه اشکارا خیانت میکنه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
من دی جی کالادیدم یه خانمه هم اینجاداشت میگفت گذاشتم توماشین شوهرم احتمالا مغازه های فروش موبایل ولو ...

من شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنه سرد شده فکر میکنم از این دستگاه کار گذاشته تو‌خونه ،مثلا با خواهرم تلفنی حرف  زدم از شوهرم گفتم صدامو ضبط کرده .البتع فکر میکنم

من شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنه سرد شده فکر میکنم از این دستگاه کار گذاشته تو‌خونه ،مثلا با خواهر ...

خوب بگردتوخونه روهمه جاروبگردزیرمبل ها همه جااین دستگاه کوچیکه به راحتی یه جاپنهونش کرده