2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم 😔خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 42 پست
فک میکنم واسش مهم نیستم 😔بخدا ناراحتیم واسه غذا نیس😔

اگر قرار باشه برا هر مشکل و بحثی اینجور رفتاری نشون بدی مطمعا باش به مرور زمان سرد میشه و رفتارتون براش غیر قابل قبول 

شاد باش مردا عاشق زن شاد و خنده رو هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصف شبی هوس خورشت کردم.  نگفتی چه خورشتی بود؟😋🥴

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خورشت چی بود؟چن وقته عروسی کردین ک سلیقتو نمیدونه ازون خورشتا دوس داری

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بابا حامله میشین تو رو خدا نخورده بازی درنیارین یعنی چی زن حامله! اون برا زمان قدیم بود باردارا هوس یه چیز میکردن در دستزس نبودو هرچیزی فقط فصل خودش بوده برا همین میگفتن زن باردار هوس میکنه الان واقعا زشته. خودت ناراحتش کردی بد حرف زدی بعد غذاشم کوفتش کردی الانم ناراحتی؟؟!

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
خب یعنی این مشکله دیگع نه؟ یعنی واسش مهم نبودم

تو هم معلومه همسرت برات مهم نیس 

دوسش نداری بیشتر بهش وابسته هستی 

اگر دوسش داشتی دلت نمیومد بهش گیر بدی دایم و قهر کنی 

عزیزم سعی کن رفتارت رو درست کنی 

هر رفتاری رو انجام‌میدی بعد توقع داری همسرت بهت توجه کنه 

بیخیال خودت اصلا 

هنوز انگار باورت نشده مادرشدی ؟! به خدا این قهر و ناراحتی ها رو بچت تاثیر میزاره 

الان هورمون های شما بهم ریخته و حساسیتت بیشتر شده.

ولی سعی کن این روند رو ادامه ندی چون عاقبت خوبی نداره و دستی دستی  زندگیتو سرد میکنی و الان هم یه بچه داره میاد خواهشا رو رفتارتون کار کنید و بچه رو دیووونه نکنید.