2777
2789
عنوان

ميخام برم دعا بكيرم برا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی رو میشناسم چند بار رفت پیش دعا نویس خودش میگه شبها خواب جن میبینم یه بارم می‌گفت شب خونه تنها بو ...

واااای تورو خدا هیچی نگو الان تنهام تو خونه😱😱😱😱

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
بنظرم حسودی لازم نیس خسیس نباشین هر کی دعانویس خوب داره بیاد شمار ش بزارع صوابه بخدا بقیه هم استفاده ...

اقا پیدا کردی ب منم بده 

منم تا حالا مكرفتم خيلي ميترسم ولي ميخام ريسك كتم شايد از اين بدبختي در اومدم

من فقط ی بار دعا گرفتم همسرم برشکست شد سرکار میرفتاح ولی دوست داشت آزاد باشه کار پیدا کردم نمی فت دگ مجبور شدم براش گرفتم تا رفت سر این کار و خداروشکر روز ب روز بهتر شد هرچند خیلی چالش باهاش داشتم همسر منم باداداشش کارمیکرد و چقدر منت سر من میذاشت خودش و زنش بعد اندازه کارگر غریبه دستمزد میداد اونم ذره ذره ن یکجا دگ بعد اون اصلا سمتش نرفتم بااینکه خیلی چالش دارم تو زندگیم

شوهر منم همیشه اویزونه با یکی از داداشاش شریک شه بعد کل درامدشو ببره بده به داداششو و خانوادش مام بشینیم نگا کنیم صدامون درنیاد چون اگه صدامون دراد میشیم ادم بده دوست نداره هیچ خرجی تو خونه داشته باشیم از خورد خوراک بگیر تا...

واااای تورو خدا هیچی نگو الان تنهام تو خونه😱😱😱😱

نترس ما كه فعلا از اين جيزا نداريم ولي راس ميكه خواهرمم خيلي ديكه عادت كرده بود رفه بود تو جريانا اخرش ديكه اشفته شده بود

نترس ما كه فعلا از اين جيزا نداريم ولي راس ميكه خواهرمم خيلي ديكه عادت كرده بود رفه بود تو جريانا اخ ...

ویییی چ بد 

شوهر منم همیشه اویزونه با یکی از داداشاش شریک شه بعد کل درامدشو ببره بده به داداششو و خانوادش مام بش ...

منم دقيقا اين وضعيتو دارم عذيزم بيشتر از همه حمالي ميكنه بولش تو جيب بقيه س اولويتش شده اونا منم اكه حرفي زدم ابرومو ميبره منت همه زنداداشاش كه سرم هست ميىن همه جيزتونو از ما دارين ابله تر از خودشم نيست 

ريديم به خودمون بابا

بخداراست میگم آبجیم شوهرشم اهل دعا گرفتن بود از اون ور برادرشوهرشم می‌گرفت بعد همشون تو یه ساختمون بودن همیشه هم من میرفتم خونوشون حس بدی داشتم بعد فوت مادرشوهرش بهترشد زندگیش دگ این آخریا قبل فوت مادرشوهرش آبجیمم می‌گرفت دگ خودت فکرشو بکن خونه چ وضعی داشت

منم تا حالا مكرفتم خيلي ميترسم ولي ميخام ريسك كتم شايد از اين بدبختي در اومدم

حالا با ی‌بار چیزی نمیشه انشالله نتیجه ببینی کن خودم پیش سید ب آبجیم گفتم برام گرفت خیر ببینم بلا کمی هم دادم مشکلم رفع شد

بخداراست میگم آبجیم شوهرشم اهل دعا گرفتن بود از اون ور برادرشوهرشم می‌گرفت بعد همشون تو یه ساختمون ب ...

اره تو بستاي قبلي كفتم در مورد خواهر منم همينطور بود ولي خواهرم هم مادرشوهرش هم جاريش و هم مادرشوهرش تو يه خونه بودن همه ام ميكرفتن من خيلي يدم ميومد ولي واقع همين يه بار كيخام انجام بدم هر جند نميدونم ججوري بيش كي اصلا با كي برم

منم دقيقا اين وضعيتو دارم عذيزم بيشتر از همه حمالي ميكنه بولش تو جيب بقيه س اولويتش شده اونا منم اكه ...

وااای میفهمم چی میگی حالاباز همسر من ی تایم کوتاه باداداشش بود کار با درآمد بیشتر پیدا کرد جداشد ولی موقتی بودن همش کاراش...من از بی ثباتی شغلش خسته بودم