2777
2789
عنوان

تخمدان ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 52 پست
امیدوارم بتونم این جمله دکتر رو فراموش کنم،این روزا نمیتونم تسلطی رو درس و کنکورم داشته باشم و همش گ ...

عزیزم.ان شالله 

باور کن حرف یک دکتر ملاک نیست حتما به دکتر های دیگه هم مراجعه کن

امیدوارم به زودی متوجه بشی که اصلا مشکلی نداری😘

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
خراسان شمالی،شیروانانشاالله ک همیشه حالشون خوب باشه و سلامتدکتر خوبی میشناسین اطراف خراسان ک برم؟

اوه ما خوزستانیم 😬

اون شیراز رفته بود ولی مشهد هم باید دکترای خوبی داشته باشه ؟ اگر هم خودت صلاح میدونی تا تهران برو ارزشش رو داره👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ممنون ازتون،اگ این سایت نبود یا پیداش نمیکردم دق میکردم بخدا،حرفای اطرافیان،دوستام،دکتر،انقدد ...

عزیزدلمی دکترا خیلی نفهم شدن منم توده خوش خیم بود توسینم انقدر ترسوندنم ک یسال درگیر افسردگی بودم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خیلی خیلی ممنونممم وقتی میام سایت پیاماتونو میخونم خیلی حالم بهتر میشه🥲

خواهش میکنم  خوش قلب

درست میشه ان شا الله

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اوه ما خوزستانیم 😬اون شیراز رفته بود ولی مشهد هم باید دکترای خوبی داشته باشه ؟ اگر هم خودت صلاح مید ...

هرجا ک هستین سلامت باشین

کنکورو بدم پیگیری میکنم ممنون ازتون

عزیزدلمی دکترا خیلی نفهم شدن منم توده خوش خیم بود توسینم انقدر ترسوندنم ک یسال درگیر افسردگی بودم

لعنت بهشون واقعا🥲نمیدونن با ی حرفشون چقد میتونن دل ادمارو بشکونن

حالا اگ مشکلی هم باشه میتونن نحوه بیانشونو طوری بگن ک ادم امیدش خدا باشه.اون دکتر حتی منو ع خداهم ناامید کرد

لعنت بهشون واقعا🥲نمیدونن با ی حرفشون چقد میتونن دل ادمارو بشکوننحالا اگ مشکلی هم باشه میتونن نحوه ب ...

الاهی بگردم دقیقا نفهمن واقعا اهمیت نده خدا خودش کمکون کنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست