2777
2789
عنوان

تو این ساعت شب مادری هست به داد من برسه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 71 پست
بچه من ۱۰ ماهشه شیشه شیر نگرفت دوست دارم شبا بهش بدم تا خواب راحتر تری داشته باشه اما هنوزم بلد نیست ...

غذا خوردنش چطوره؟

رفلاکس هم داره؟

سینه رو از اول خوب و درست میکرفته؟

شقاق سینه هم داشتی؟

غذا خوردنش چطوره؟رفلاکس هم داره؟سینه رو از اول خوب و درست میکرفته؟شقاق سینه هم داشتی؟

خوبه غدا خوردنش بد نیست 

اینو نسبت ب وزن گیریش میگما

رفلاکس نه نداره و نداشته 

سینمم گرفت اما شقاق شد پدرم در اومد

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیلدا جان 

تو فقط ب این فک‌کن ک ی بچه از شکم مادر اومده بیرون چقد محیط و شرایط جدید براش ترسناکه 

شلوغی 

سر و‌صدا

باورت نمیشه من فهمیدم بچم تو ی ماهگی از صدای توپ بازی بچه های فامیل ک اون دورا بازی میکنن میترسه 

براش صدای آب پخش میکردم ریلکس میشد میخوابید 

واسه تنظیم خواب شب و روزشم تو از ۸ شب تاریکی رو براش بزن 

اجازه نده هی ببرنش تو شلوغی

خوبه غدا خوردنش بد نیست اینو نسبت ب وزن گیریش میگمارفلاکس نه نداره و نداشته سینمم گرفت اما شقاق شد پ ...

سعی کن با شیشه هایی ک شبیه سینه مادرن امتحان کنی 

مثل پستونک ک گفتم 

مسواک انگشتی بگیر مرتب داخل دهنشو لثه هاشو ماساژ بده و اگه مشکلت حل نشد تو اینستا سرچ کن سحر یزدانی اون مشاور خوبیه تو این زمینه کمکت میکنه 

سعی کن با شیشه هایی ک شبیه سینه مادرن امتحان کنی مثل پستونک ک گفتم مسواک انگشتی بگیر مرتب داخل دهنشو ...

مثلا چه شیشه شیری؟

چیکوو بیبی لند رو نگرفت

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

اسی مطمنی بچت سیر میشه 

منم همین مشکلو داشتم

ولی مشکل از شیرم بود با اینکه زیاد بود ولی نمیدونم چرا سیرش نمیکرد منم نمیدونستم شب تا صبح هی شیر میخاست 

بردمش متخصق براش شیر خشک نوشت و راحت شدم

شمام ی امتحانی بکن ببین برا این نیس ک گشنگی میکشه

منو همسرم تا چهار ماه تا صبح بیدار بودیم چون پسرم کولیک داشت از اونجایی که هیچ دارویی هم جواب نمیداد به قول دکترش تا چهار ماه تحمل کن بعدش خودش خوب میشه که همونم شد شمام باید تحمل کنی راهی نیست مادر بودن واقعا سخته 

منو همسرم تا چهار ماه تا صبح بیدار بودیم چون پسرم کولیک داشت از اونجایی که هیچ دارویی هم جواب نمیداد ...

بچه شما هم 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشد؟ 

رفلاکس هم داشت؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔