2777
2789
عنوان

تو این ساعت شب مادری هست به داد من برسه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 71 پست

اخی عزیزم احتمالا ریفلاکس داره شایدم دوتاش باشه بعضی بچه ها دوتاشو باهم میگیرن حتما ببر پیش یه دکتر متخصص اگه ریفلاکس باشه خودشون سونوگرافی میکنن میفهمن اگرم کولیک باشه قطره کولیف خیلی خوبه گیاهیه ایشالا که زودتر خوب شه شیرخشکی یا شیر مادر ؟

خیالت راحت این وقت شب هممون نینی داریم که بیداریم 

برای رفلاکس پودر اس امپرازول میدن خیلی تاثیر داره اسید معده رو کنترل میکنه ببر دکتر بگو تجویز کنه شاید مشکل رفلاکس داره که طفل معصوم نمیتونه بخوابه، اینجوری هم خودش اذیت میشه هم شما 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گاهی میاره ولی دکتر میگه اگه روری 7یا 8بار بالا بیاره وزن نگیره ما دارو میدیم فقط

خب اره رفلاکس اصلا دارو نداره یه دوره داره باید بگذره عزیزم اگه تا اواخر سه ماهگی نرفت انشالله با شروع غذای کمکی حل میشه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
نمیخوره لعنتی عوق میزنه میخوام خودم رو بکشم بی مادر بشه

واسه پستونک دادن باید یادش بدی پستونکای داروخونه ای خیلی بزرگن میرن ته حلق بچه بعضی بچه ها نمیتونن 

واسه آموزشش اونت بگیر از همش مناسب تره ب جای اینکه بذاری ته حلقش بمال دور لباش و داخل دهنش تا خودش بگیره هی تکرارشکن میگیره

اشتباه نکن این ن رفلاکسه ن کولیک ن گشنگی این همه هم بهش شیر نده اگه هم میبینی با شیر خوردن دوباره می ...

تو رو هر کی میپرستی بگو چیکار کنم تا شیر نخوره جیغ میزنه کبود میشه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
تو رو هر کی میپرستی بگو چیکار کنم تا شیر نخوره جیغ میزنه کبود میشه

پستونک بده 

مکیدن شده راه حل همه مشکلاتش 

تو اینترنت سرچ کن صدای سشوار یا صدای دوش براش بذار ب شکم بخوابونش رو پات اگه دست و پاشم یخه ی پتو بکش روش 

پستونک بده مکیدن شده راه حل همه مشکلاتش تو اینترنت سرچ کن صدای سشوار یا صدای دوش براش بذار ب شکم بخو ...

علائم سیری و‌گرسنگیشو سعی کن بشناسی

بچه گرسنه دستشو‌میمکه دهنشو میچرخونه دنبال سینه یا شیشه مشتش بسته ست 

گریه های دیگه ممکنه دلایلش متفاوت باشه 

بچه م  تا ۳ سالگی شبها نمیخابید روزها میخوابید،ماه رمضان فقط شب اول خونه مادرم بودم تونستم ۴ ساعت بخوابم، کل ماه رمضان تا خود صبح بیدار بودم تحمل کن خوب میشه،دارو به بچه نده 

خب اره رفلاکس اصلا دارو نداره یه دوره داره باید بگذره عزیزم اگه تا اواخر سه ماهگی نرفت انشالله با شر ...

خدا از زبونت بشنوه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
علائم سیری و‌گرسنگیشو سعی کن بشناسیبچه گرسنه دستشو‌میمکه دهنشو میچرخونه دنبال سینه یا شیشه مشتش بسته ...

بهت بگم؟

نترس از چیزایی ک میگن تو هیچ وقت نمیتونی درستش کنی 

ی بخشیش آره مربوط ب خود بچست اما تو همیشه زندگیت روتین داشته باشه بچت هم خوابش درست میشه 

من الان میفهمم ی اشتباهی ک تو زمان نوزادی بچم کردم این بود ک زیاد بیدار نگهش میداشتم و اینکه هر روزی دورش شلوغ میشد بدخواب تر و بدتر میشد 

روتین داشتن تو‌زندگی بچه ها تا چندسالگیشون هم باعث ارامششون میشه 

خواب ب موقع

غذای ب موقع

بازی ب موقع 

واسه پستونک دادن باید یادش بدی پستونکای داروخونه ای خیلی بزرگن میرن ته حلق بچه بعضی بچه ها نمیتونن و ...

بچه من ۱۰ ماهشه شیشه شیر نگرفت دوست دارم شبا بهش بدم تا خواب راحتر تری داشته باشه اما هنوزم بلد نیست میک بزنه

به نظرت من چیکار کنم

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰