2777
2789
عنوان

تو این ساعت شب مادری هست به داد من برسه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 71 پست

اگه همع چیو امتحان کردی مث من دکتر به من گفت بچت همینطوره هیچی روش اثر نداره تاپنج ماهگی وواقعا همینطور بود به مرور زمان که بزرگ شدم کلیکشم از بین رفت حتما یه کمک دست داشته باش

ببین دردای کولیک از غروب شروع میشه تا شب ونصف شب 

من به پسرم دارو فقط پی لاکت وسگانوز میدادم هم خوب وزن می‌گرفت وهم خوب می‌خوابید بچه اذیته باید داروبخوره

برای رفلکس هم روزی یه نصف قرص بااب قاطی میکردم میدادم فاموتیدین ۲۰ 

بعدم باید رژیم غذایی رعایت کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب سیر میشه؟ شبا بهش شیرخشک بده امتحان کن من اینکارو میکنم خداروشکر میخوابه

کلا شیر خشکی هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
نمیخوره لعنتی عوق میزنه میخوام خودم رو بکشم بی مادر بشه

عزیرم خودتم ب خاطر بی خوابی و هورمونای زایمان حالت خوب نیست و قشنگ حالتو میفهمم من الان خیلی پشیمونم ک چرا اونموقه پیش ی روانپزشک نرفتم داروی ایمن بهم بده این همه سخت ب خودم و بچه نگیرم من سراسر خستگی و خششششم بودم با این ک عاشق بچم بودم تو اشتباه منو‌نکن 

اسی جان خیالت رو راحت کنم.. تا ۴ ماه همین حال و روز رو داری... دعا کن ۶ ماه نشه.. نوزاد ما الان ۳ ماهشه.. شب و روز رو قاطی کردن.. مامانش و مامان جون و پدربزرگ همه شیفتی بچه رو تاب میدن..بگذریم از اینکه ۳ شب آهنگ دوپ دوپ می ذارن..  سشوار روشن میکنن..  تا صبح چراغ ها روشنه.. اونم کولیک و ریفلاکس داره.. حساسیت شدید هم به شیر مادر داره و هیچ شیرخشکی هم بهش نمیسازه  

نظر دوستان رو خوندم .❤️راهکارای عالی دادن . 

پیشنهاد منم اینکه رو تغذیه خودت بیشتر دقت چیزای نفاخ و سردی کمتر بخور ک شیرت باعث دل درد بچه نشه .

ببخشید الان خوندم ک شیر خشکیه . با نظر پزشک شیرشو عوض کن 

حتما شبا قنداش کن ک راحت بخوابه 

کیسه آبگرم رو شکمش امتحان کن .

و صبور باش انشالله به سلامتی این روزام میگذره

عزیزم اولا بگم تا سه چهار ماهگی بچه ها همینن و همه ما مثل همیم دلتو بزرگ کن کارای غیر ضرور رو بریز د ...

دکتر باید بده دیگه نمیده که 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
دکتر باید بده دیگه نمیده که

ببین پسر منم همینطور بود رفلاکس داشت مدام میخواست شیر بخوره اما کامل نمیخورد یکم میخورد و پس میزد دستاشو میخورد هی فکر میکردم گرسنه س بعد شیرش میدادم کلی بر میگردوند

تا اینکه یه دکتر گفت رفلاکسه از وقتی دادمش آرامش گرفتیم عر دومون 

ببین متخصص کودکان 

اسی جان خیالت رو راحت کنم.. تا ۴ ماه همین حال و روز رو داری... دعا کن ۶ ماه نشه.. نوزاد ما الان ۳ ما ...

بگو فقط چراغارو خاموشکنن تا بچه فرق روزو شبو بدونه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

رژیم غذایی. محصولات که پروتئین گاوی داره 

سبزیجات .کاهو کلم وگوجه وبادمجون ....

حلوا ارده .پوسته بادوم .گرده بادوم زمینی .فندوق 

خیلی سخته ولی اینا بچه رو اذیت میکنه به حرف کسی که بچه کولیک ورفلکس داشته گوش کن .تا وقتی خود بچه غذاخوربشه باید رعایت کنی .پروتئین گاوی تادوسال که ممنوعه خیلی برای بچه ضررداده 

بببین کولیک از عروبه تا دم دمای صب

رفلاکس درطول روزه قوس کمر میده بخودش بچه اگر اشکار باشه بالا میاره اگ پنهان باشه ترش میکنه تشخبصم بهترین چیز با سونو هست دکتریم ک باید ببری فقط فوق تخصص گوارش کودکان نه اطفال

ممکنه دارویی ک میدی نسارع شیری ک میدی نساره

بخدا بچه همینه اون داروییم ک میگی نمیدن معجزه نمیکنه ک امپرازوله من ۶ماه دادم بازم بالا میاورد الانم یکسالشع هنوز ما شبا بیداریم