2777
2789
عنوان

تو این ساعت شب مادری هست به داد من برسه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 71 پست

عزیزم به نظرمن داروی الکی هم نده به فسقلت

به قول قدیمی ها بچه طول میکشه تا شب و روزش‌زو پیدا کنه،ساعت خوابش اصلا هماهنگ نیس و دلدرده به نظرم

خودت خیلی رعایت کن غذاخوردنت رو،هرچی هرچی نخور 

ماهم این دوران سخت رو گذروندیم انشالله بزرگترکه بشه بهتر میشه فقط باید تحمل کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم 

این بهش میگن پسرفت خواب دوماهگی 

ن کولیکه ن رفلاکس

تو شرایط کولیک و رفلاکس رورعایت کن 

و اینم بدون بچه ها ی حالتی دارن ب اسم خواب فعال 

تو اینترنت سرچ کنی میفهمی 

تا صبح هزاربار نق نق میکنن خوابه بیدار نیست دست بش بزنی بدخواب هم میشه 

کلا پسرفت های خواب رو تحقیق کن بشناس و زماناشو بدون ک کمتر غصشو بخوری و ارامشت بیشتر باشه

پستونک بهش نمیدی؟

نمیخوره لعنتی عوق میزنه میخوام خودم رو بکشم بی مادر بشه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

آره عزیزم منم فکر میکنم رفلاکس پنهان داره که این موضوع به شدت بچرو اذیت میکنه. 

به نظرم پیش ی دکتر اطفال خوب ببر و حتما بگو داروی خوب براش تجویز کنه. طفلک بچه و خود شما اینجوری خیلی اذیت میشید. 

پسر من تا حدود سه ماهگی همینطوری بود یعنی اصلا نمیشد از بغلم جداش کنم شبا هم کلی گریه می‌کرد پنج ماهگی کمکی رو شروع کردم عالی شد الآنم ده ماهشه ماشاالله سیر باشه و پوشکش تمیز باشه کاری با من نداره خودش بازی می‌کنه 

تحمل کن گلم خیلی سخته ولی می‌گذره تا عید خیلی بهتر میشه ان‌شاءالله 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اشتباه نکن این ن رفلاکسه ن کولیک ن گشنگی این همه هم بهش شیر نده اگه هم میبینی با شیر خوردن دوباره میخوابه واسه اینه ک یاد گرفته وقتی بیدار میشه واسه دوباره ب خواب رفتن شیر بخوره و دکترا واسه این مواقع پستونک رو‌واجب میدونن 

ساعت شیرش منظم نباشه و مدام معده بچه ب شیر خوردن باشه رفلاکسی تر و‌کولیکی تر میشه مث اینه ک تو غذا نخوری مدام تنقلات بخوری

مگه وقتی شیر میخوره بالا میاره؟

اره گاهی میاره ولی دکتر میگه اگه روری 7یا 8بار بالا بیاره وزن نگیره ما دارو میدیم فقط 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔