2777
2789
عزیزمممم😄گوگولی ساعت دو نصفه شب گشنش شده اخه؟

اره 

همیشه آخرشب گرسنه ش میشه 🤕

سیر میشه بعد میخوابه 

سر شب همه دارن شما میخورن میگم بیا شام بخور

میگه سیرم

یا دکتر گفته این واسم خوب نیست نمیخورم!!! 

الکیا

لایک نکن🚫🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله همیشه خانواده ها دور هم باشن..قدر با هم بودن رو بدونید

ایشاا...

من عاشق مهمون و مهمونی دادنم  ،لتفاقا دو هفته پیش همین ها خونمون بودن 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خیلی خوبه دوره نامزدی

بد. نیست 😂اگه هر هفته همو ببینیم خوبه وگرنه حسن کاملا میپره

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
فکروخیال.هیچ درامدی ندارم.درامد همسرمم کفاف نیسدارم فکر میکنم ک چ کتری ازم برمیاد میبینم هیچ و باز ف ...

عزیزکم..خدا روزی رسونه..باور کن..به چیزای مثبت فکر کن..هر روز شکر گذاری کن.یه دفتر تهیه کن و بابت چیزایی که خداوند بهت داده خداروشکر کن و بنویس..مثلا بنویس خدایا شکرت که بچه‌ام سالمه..شکرت که میبینم ..میتونم راه برم..میتونم خودم کارامو بکنم..خداوند قطعا نگات میکنه

اره همیشه آخرشب گرسنه ش میشه 🤕سیر میشه بعد میخوابه سر شب همه دارن شما میخورن میگم بیا شام بخورمیگه ...

ولی خب اصلا بعد از ساعت ۱۰ شام خوردن برای بچه ی این سنی خوب نیست دیگه ، میدونید که؟

سعی کنید متعادلش کنید ساعت شام خوردن و خوابیدنش رو

۱۰‌شام بخوره و حتما تا ۱۲ بخوابه

عب نداره..آنقدر باهم باشین بعد ها که خسته شین..ولی از تجربه میگم..دوری بهتره عزیز تری

دقیقا😂ولی برای ما اینجوری اگه پیش تر از یک ماه همو نبینم همش دعوا میکنیم

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰