2777
2789
عنوان

بیاین فقط یه دلیل بگین درس بخونم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
18 ترم 1 ام

بخون. من اگر دوران دانشجویی عقل الانم رو داشتم حتما حسابی درس میخوندم. مدرکو بهرحال میگیری ولی باسواد از دانشگاه بیا بیرون. باسواد باشی شغل مناسب خودت هم پیدا میکنی اونوقت شان اجتماعیت هم حفظ میشه و بالا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی برام عجیبن آدمای اینجاخیلیم با اعتماد به نفس این رو بیان میکنننه بابا درس چیه درس نخون😐

درس به هرحال نیازه

چون به هرحال یه با سپاد بدبخت بهتر از یه بی سواد بدبخته😔😂🤦‍♀️

به عنوان کسی که کل‌ زندگیم رو مدیون درسی هستم که خوندم میگم بهت مطمئن باش اگر درس بخونی ده سال بعد پ ...

خوشبحالت

منم بابدبختی تلاش کردم ودرس خوندم ومثل شما این هدفهارو داشتم ولی نشد به هیچ جایی نرسیدم

کاش می شد منم یه روز صبح بیدار شم ببینم عاشق درس خوندنم و غیر درس خوندن دلم نمی خواد کار دیگه ای انجام بدم

بعد جالب اینجاس با این که بدمم میاد دارم بت هرحفتی هست ادامش میدم😐😂

هعییی

کاش می شد منم یه روز صبح بیدار شم ببینم عاشق درس خوندنم و غیر درس خوندن دلم نمی خواد کار دیگه ای انج ...

عزیزم سنت خیلی کمه 

تلاش کن برای آینده ات،من همسن توبودم فقط وفقط به درس ودانشگاه فکرمیکردم

ممنون ولی من حالم اصلا خوب نیست فعلااز چیزی ام که دارم اصلا احساس رضایت نمی کنم

منم بعد از چند سال زحمت کشیدن سال کنکورم کم کاری کردم و آیندم رو عوض کردم رشته ای که دلم میخواست قبول نشدم ولی دارم سعیمو میکنم که حال خودمو بهتر کنم کتاب بخونم اندامم رو عالی کنم و برم توی دنیایی که درس و کنکور توش جایی نداشته باشه ‌پوستمو عالی کنم ورزش کنم برم کوه و طبیعت چون من بخاطر کنکور ۶ سال از زندگیم رفت و زندگی طبیعی نداشتم 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

کاش می شد منم یه روز صبح بیدار شم ببینم عاشق درس خوندنم و غیر درس خوندن دلم نمی خواد کار دیگه ای انج ...

ای کیو  ت چنده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

فک کنم 118

برا این پرسیدم که رتبه بدون خوندن خوب شد 

هوششو داری فقط مونده تلاش 

که از تو حرکت از خدا برکت