2777
2789
عنوان

بیاین فقط یه دلیل بگین درس بخونم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 42 پست
دانشجوی ترم یک ام و داستان دانشجو شپنمم قضیه مفصلی داره آخه من هیچیم مث آدم نبوده در زمینه درس😂😂😂

عجیبه دانشجویی من ۱۲م تجربی ام بنظرت چی بهت بگم

ببین اصن نمیخاد برنامه بریزی ۱هفته نامنظم درس بخون راحت ترین کاره

الان بشین بخون فردا فردا نکن،شنبه شنبه هم نکن🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اول درستو بخون بعد حتما حتما توی زمینه درست یا زمینه هایی دیگه که علاقه داری یا حرفه یاد بگیر .مثلا اول تحصیلاتت و اوکی کن پزشک بشو یا اگه علاقه نداری مثلا طراحی و دوخت علاقه داری توی همون طراحی و دوخت خیییییلی حرفه ای بشو و مزون بزن .مستقل شو .کار کن پول دربیار .مستقل باش.خودتو بیمه کن . 

منه احمق خیره سرم حسابدار یه کارخونه بودم معدلمم خیلی بالا بود سابقه بیمه هم داشتم بعد از ازدواج همسرم گفت نمیخوام کار کنی.نذاشت بیرون کار کنم .استقلالمو ازم گرفت .الان چون خرج و مخارج بالاس کار در منزل انجام میدم عملا کارگری میکنم .استقلال مالی ندارم و همسرم حتی اجازه نمیده بیمه زنان خانه دار بکنم خودمو . عینه سگ تو خونه دارم کار میکنم امروز بابدبختی خیلی عجله ای ناهار درست کردم که شوهرم بخوره و بره سر کار عرضه درست درد نکنه میگه غذا بوی عن میده .درصورتی که خدا میدونه آنقدر خوشمزه و خوب بود .اینم جوابه این همه از خودگذشتگی . از خودت و آرزوهات نگذر

تا زمانی که مجردی مستقل شو و حرفه ای و تحت هیچ شرایطی نذار چیزی یا کسی تورو از هدفت دورکنه.ببخشید طولانی شد .دلم پره

جالبه همه گفتن درس چیه درس نخون! 

شرمنده رک میگم ولی احیانا خانوادتون آقازاده ان که اینطور میگین؟! 

چون در ایران فقط در این شرایط با درس خوندن به جایی میرسی

اصلا به چرت و پرت های برخی بی تجربه گوش نده بنظرم

اگر خانواده ثروتمند نداری، فقط و فقط راهکارت درسه

من به هرکی میگم کنکور و هیچی نخوندم ولی رتبم شد 4000 برگاش می ریزه.ولی این واقعیت زندگی منههیچ وقت ب ...

رشته ی تحصیلی فعلیت چیه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

ببین اول درستو بخون بعد حتما حتما توی زمینه درست یا زمینه هایی دیگه که علاقه داری یا حرفه یاد بگیر . ...

شماها خیلی خوبین

کاش شماها اون همه فرصتایی که من هدر دادم و داشتین

مطمئنم به جاهای خیلی بهتری می رسیدین نسبت به من.

به عنوان کسی که کل‌ زندگیم رو مدیون درسی هستم که خوندم میگم بهت مطمئن باش اگر درس بخونی ده سال بعد پشیمون نیستی که چرا خوندی 

این حرف‌های پوچ و بی‌معنی‌ای که پر شده که دانشگاه به درد نمی‌خوره و درس چیه و… رو باور نکن.

من استقلالم

شخصیتم

آدم‌هایی که باهاشون در ارتباطم 

همسرم

تربیت فرزندم

همه چیم رو مدیون درس و تلاشمم.