2777
2789
چی باید میگفتم؟ سکه یه مول شدم ففط رفتم بالا اون زنه هم کیف کرد. من کاری به کسی هم نیست نمیتونم اجاز ...

تو که همه بار زندگی رو دوش خودته خو یه مدت ولش کن ببین چی میشه اگه خواستید اشتی کنید درست حسابی شرط و شروط کن باهاش 

کار خوبی کردی بیرونش کردیکارش خیلییییی خیلییی زشت بوده شما حتی اگر سینتم باز بود و به قول خودش غیرتی ...

اره یا بیاد چادری چیزی بده دستم خیلی خورد شدم. 

هزار تا راه بود فقط باید مثل حیوون حرف میزد. 

دیگه دلم نمیخواد هیچوقت ببینمش. فقط تو فکر اینم چطور یهو همه چیز خراب شد جدی ادم از یه لحظه بعدم خبر نداره. 

بهش گفتم غیرت یعنی ادم نذاره کسی زنشو اذیت کنه اسم این غیرت نیست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که همه بار زندگی رو دوش خودته خو یه مدت ولش کن ببین چی میشه اگه خواستید اشتی کنید درست حسابی شرط ...

اره چند ماه پیش رفتم تا پا طلاق بعد کلی شرط و شروط بازم ادم نشد و اشتباه کردم برگشتم. دیگه با شرط و شروطم برنمیگردم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اگه مطمئنی درست نمیشه که خب ما جای شما نیستیم هر طور صلاح زندگیته رفتار کن

حتی زنگ زدم بابام اینا چون معمولا اون زودتر زنگ میزد و دروغ میگفت و اونا هم پشتش در میومدن و منو مجبور میکردن باهاش زندگی کنم اما حسابی جاده رو کوبیدم گفتم من با این دعوام شده جوابشو نمیوین دخالتم نمیکنید وگرنه میام دم در خونتون خودمو میکشم دیگه من زوری با لین زندگی نمیکنم شما میخوایدش؟ شما باهاش زندگی کنید. 

حتی زنگ زدم بابام اینا چون معمولا اون زودتر زنگ میزد و دروغ میگفت و اونا هم پشتش در میومدن و منو مجب ...

کسی جای شما نیست وقتی اینقدر پا به پاش زحمت کشدید حمایت کمترین کاری بوده که میتونست برادتون بکنه 

کسی جای شما نیست وقتی اینقدر پا به پاش زحمت کشدید حمایت کمترین کاری بوده که میتونست برادتون بکنه

😔

یه خانواده هستن کلا فقط فرهنگ ندارن در واحو ما بستست از اونا هی بازه و جلو در تو رله پله بلند بلند ح ...

وای وای نمیدونی من به شدت درکت میکنم ما هم دو طبقه ایم وچهار واحد دوسال پیش یه مستاجر اومد یعنی جیگر من له بود از دستشون خداخیرشون نده هرجا هستن شر تو راهشون باشه من یک سال تحمل کردم ولی امونم بریده شد دوستانه تذکر دادم زنه هار بود وحشی شد ابروریزی راه انداخت ولی من شوهرم اومد زنگ زد صابخونشون بعد شش ماه بیرونشون کرد خدا سر هیچکس نیاره