2777
2789
عنوان

نامزدمو امتحان کردم شماره داد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست
خودم خیلی پشیمونم.. فکر نمی‌کردم جواب بده

شما تشریف ببرید مشاوره پیش از ازدواج راهنمایی می کنند

باید با شناخت و صبر بیشتر تصمیم بگیرید 

و از این دست کارهای نابالغانه هم دیگه انجام ندید

نه بهش نگو چون جبهه میگیره در مقابلت و میگه ( من میدونستم تو بودی فقط خواستم ببینم تا کجا میخوای ادا ...

بهش گفتم منم نامزد دارم گفت آها پس دوسش نداری 

می‌دونم که نفهمیده من بودم چون من حتی ویس هم بهش دادم تا مطمئن بشه از گوگل ویس دانلود کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تشریف ببرید مشاوره پیش از ازدواج راهنمایی می کنندباید با شناخت و صبر بیشتر تصمیم بگیرید و از این ...

بار اول بود فکر نمی‌کردم جواب بده 

الان عین چی پشیمونم!

اینم دوباره خانم مقصر شد.؟اینهمه شوهرا امتحان میکنن دلشون قرص بشه اینم مثل اونا

نه گلم از اون جهت کار خانوم اشتباه شد چون مردا از چک شدن متنفرن و بیشتر لج میکنن و باز خانوم اسیب میبینه

پس از اون لحاظ میگیم اشتباه با ایشون بود که به روح و احساسات خودشون لطمه زدن:) درحالی که میدونیم ۹۰ درصد آقایون الان از نظر اخلاقی این چنین هستن

بهش گفتم منم نامزد دارم گفت آها پس دوسش نداری می‌دونم که نفهمیده من بودم چون من حتی ویس هم بهش دادم ...

آها پس گفتی نامزد داری،، والا از نظر خودم پشیمون شدم یکم ، شاید یه مشاوره بهتر بتونه چیزی بگه آخه بحث زندگی و دوست داشتن و احساس هستش و اگه زودتر جمع کنی این جریان رو انگار بهتره .. آرزوی سلامتی و موفقیت دارم واست ❤

از چت ها اسکرین داشته باش حتما من جان بودم یه قرار میزاشتم باهاش با همون شماره فیک میرفتم سر قرار تا ...

مغزم الان جواب نمیده واقعا دیوونه شدم بنطزت کار درستیه؟؟

میتونم قرار بزارم باهاش 

این کارو انجام بدم؟؟ می‌دونم برم اونجا لال میشم و فقط گریه میکنم

بار اول بود فکر نمی‌کردم جواب بده الان عین چی پشیمونم!

عزیزم فقط به عنوان کلام اخر میتونم بگم ازدواج بچه بازی و خاله بازی نیست!

به یکی از مراجعینم گفتم شما که مواد مخدرو داخل داشبورد در دوران عقد دیدی، پس چرا ادامه دادی که کار به اینجا بکشه با این همه تبعات روحی و روانی! گفت فکر کردم بعد ازدواج درست میشه! 

الان هم شما داری میبینی نشونه هارو، باز بهانه میاری؟