2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم ممکن منم بگین ازدواج دارم باکسی ک دوسش دارم امید سحر ازدواج میکنن😢🙏🤲ازم خواستگاری میکن ...

حسم که مثبته ایشالا خیره هرچی ب صلاحه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
من یه سوال بپرسم؟ نیتی که تو دلمه ( احساسیه) برآورده میشه؟ اگه آره ؛ کِی؟

بله نمیتونم بگم کی پیشگو نیستم عزیزم 

ولی نیاز ب صبوری داری

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
جانم

میشه خواهش کنم جواب منم بدید 

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود 

اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

عزیرم، برادرشوهرم سرم بلا میده و باعث اختلاف و کتک کاری تو زندگیم شده، من راهی ندارم، آیا ب زودی آه ...

من که خدا نیستم عزیزم راجب این چیزا نمیتونم حدسی بزنم

ولی نظر شخصیم و اعتقاد قلبیم اینه که ادما توی این دنیا تا ان میدن اگر تاوانشون به ظرفیت این دنیا برسه

اگر نه اون دنیا...

عزیرم، برادرشوهرم سرم بلا میده و باعث اختلاف و کتک کاری تو زندگیم شده، من راهی ندارم، آیا ب زودی آه ...

عزیزم این رو جدا از حس ششمی میخوام باهات صحبت کنم درموردش دوست داری درخواست دوستی بده راهنمایی ات کنم 

من که خدا نیستم عزیزم راجب این چیزا نمیتونم حدسی بزنمولی نظر شخصیم و اعتقاد قلبیم اینه که ادما توی ا ...

عزیزم منو میگی

کی باردار میشم

جنسیتشم حدس بزن 

مرسی

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه