2777
2789

بچه کامل دیوونه شده همش گریه جیغ لجبازی بهدنه جیغ داد هوار گزیه ک نخابید تا۲.۳شب بیداره میگ نخابید بازی کن باهام.حرف سرش نمیشه هرچی میگم عین روانیا هوار میکشه حرف خودشو میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازتون حساب نمیبره ؟ عادتش بده بگو فردا میبمت پارک زود بخوابی یا فلان جایزه برات میخرم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

به نظر میاد که فرزند پنج ساله‌ای که این رفتارها رو نشون می‌ده، نیاز به توجه خاصی داره. این موارد ممکنه به دلایل مختلفی از جمله اضطراب، خستگی، تغییر در برنامه روزانه، یا نیاز به جلب توجه رخ بده. برای کمک به آرام کردن و مدیریت این رفتارها، می‌تونی این موارد رو امتحان کنی:
1. برنامه خواب منظم: اگر ساعت خواب کودک نامنظم باشه، خستگی و بی‌قراری بیشتر می‌شه. سعی کن برنامه خواب ثابتی داشته باشی و هر شب در ساعت مشخصی بخوابونیش.
2. محیط آرام: قبل از خواب محیط رو آروم کن، نور رو کم کن و فعالیت‌های هیجان‌انگیز رو کم کن. داستان خوندن یا گوش دادن به موسیقی ملایم می‌تونه مفید باشه.
3. ثبات در رفتار: در برابر جیغ و گریه‌های بی‌مورد آرام باش و تسلیم نشو. اگر بدونه که با این رفتارها به چیزی که می‌خواد می‌رسه، ادامه می‌ده.
4. توجه مثبت: در طول روز زمان مشخصی رو صرف بازی و صحبت باهاش کن تا نیاز به جلب توجه کمتر بشه.
5. روش جایگزین برای تخلیه انرژی: ممکنه کودک انرژی زیادی داشته باشه. فعالیت‌های جسمی در طول روز مثل بازی در فضای باز می‌تونه کمک‌کننده باشه.
6. مشاوره تخصصی: اگر این رفتارها شدید و طولانی باشه، بهتره با یک مشاور کودک صحبت کنی تا علل دقیق‌تر رو بررسی کنه.