2777
2789
عنوان

نقد فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش اصلا نمیدیدیمن که کلا ندیدم و نمیبینمچیه بابا اینقدر خودمون گرفتاری و جنگ اعصاب و ناراحتی داریم ...

البته دیدن همچین چیزایی بد هم نیست

من خیلی دختر ساده ایم

این چیزارو آدم میبینه یکم آگاه تر میشه و حواسش به اطرافش جمع تر میشه 

میگم داخل فیلم وقتی پسره اعتراف نکرد و هیچ سرنخی هم از دختره بدست نیوردن چرا پسره رو اعدام کردن؟؟؟

همون یه قطره خون داخل وان شد مدرک 

به علاوه ی ردیابی گوشی دختره که تا داخل خونه پسره میره 

و البته اعترافای اولیه پسره

همون یه قطره خون داخل وان شد مدرک به علاوه ی ردیابی گوشی دختره که تا داخل خونه پسره میره و البته اعت ...

به نظر من قضاوت بر اساس پرونده مجرمین خیلی هوش و ذکاوت و دقت بالایی می خواد 

مثل بک قاضی تعریف می کرد که اوایل قضاوتش یک پرونده میفته دستش که قرار بود یک نفر رو اعدام کنند می گفت فقط اون کسی که قرار بود اعدامش کنند شانس میاره قاضی عوض میشه و پرونده ش میفته دست همبن قاضی که تعریف می کرد 

و می گفت همه شواهد هم نشون می داد که اون شخص قاتل هست 

بعد فاضيه می گفت من گفتم حتما خیریتی بوده که اعدام اون جوون عقب افتاده بنابراین اومدم پرونده ش صبح تا شب و شب تا صبح دقیق می خوندم تا ببینم چیزی پیدا میشه که ثابت کنه مجرم قاتل نیست 

که می گفت فقط یک کلمه توی پرونده ش توجهم رو جلب کرد و من پی اون کامه رو گرفتم و فهمیدم در اصل قاتل یکی دیگه بوده و باعث شد ثابت کنم اون شخص قاتل نیست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اون قسمت رو من نفهمیدم چرا اینکارو کرد میشه توضیح بدی

یعنی یاد دخترش میفتاد که تیکه تیکش کردن گوشتارو دید تداعی اون بود یعنی گوشت بچشومیخورد من تاچن وقت گوشت حالمو بدمیکرد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫