2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه همچین تاپیکی چندروزپیش زدن ک کی میخوابیدکی بیدارمیشید زدم حدودا۳میخوابم۱۱‌.۱۲.۱اینابیدارمیشم وبشدت ناراضی بودم الان 

دوروزه صبح ساعتا۷میرم پیاده روی خیلی حالم خوب شده قراره هرروزبرم

اینترنت نمی‌خرم سایت نمیام مثل آدم می‌گیرم زود می‌خوابم 

درکل پسرم اگه دیرم بخوابم صبح زود بیدارم می‌کنه 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
یه همچین تاپیکی چندروزپیش زدن ک کی میخوابیدکی بیدارمیشید زدم حدودا۳میخوابم۱۱‌.۱۲.۱اینابیدارمیشم وبشد ...

اره خوب صبح ولی چون کسی نیست همراهم بیاد منم تچ نمیتونم برم

خواب شب دوس ندارم

پس متاسفم هرگز درست نمیشی...اگرم بیدارشی سرحال نیستی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬