2777
2789
عنوان

پدرشوهرم از شوهرم خیلی ناراضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 23 پست

عزیزم اون پدر داره نتیجه تربیت خودشو میبینه

شوهرم و پدرش هم همینطور هستن

اونا از من گله دارن در صورتی که ۳۰ سال با اون ها زندگی کرده و این شده من چیکار کنم 

هرچی هم میگم رعایت سن پدرتو بکن بی فایده ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا ولی دعای خیر پشت کسی باشه خیلی حسابه من هرکاری از دستم بر بیاد برا پدرشوهرم‌ میکنم احتر ...

ما مشکلات زندگیمون بخاطر بی فکری های شوهرمه 

پدرشوهرم ادم خودخواهیه هیچوقت همراه و پشت همسرم نبود همیشه میزد تو سرش 

شوهرم ادم ارومیه تا حد ممکن کوتاه میاد مگر اینکه خیلی بره رومخش و بحثشون بشه 

منم کم بحث نکردم با پدرشوهرم 

کلا اخلاق خاصی داره

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
شوهر من انقدر خدمت پدرمادرشو کرده همیشه میگن فقط این پسرمون بداد میرسه...از همهه خواهر برادراش بدبخت ...

گل گفتی 

ما ۱۴ سال یا مادرشوهر تو یک ساختمونیم شوهر از خرج و خرید و ... همه کار میکنه ولی همه پیشرفت کردن الا ما

نه میتونیم خونه عوض کنیم جابجا بشیم نه کار دیگه با دوتا بچه تو خونه ۷۰ متری 

خوب اگه اختیار مالمون داشتیم یک تغییر می‌دادیم این زندکی کوفتی رو

حالم از خونه ام بهم‌میخوره دیگخ

وممن.ازوقتی. باهاشون قطع رابطه کردیم زندگیمون خوب شده.ازبس چشم نداشتن خوشی پسرشونو ببینن

والا مام ازشون دورشدیم خیلی بهترشدیم 

اما توهمه فرزنداشان شوهرمو خیلی خیلی دوست دارن متاسفانه الان نوبت رسیده به پسرم ...پسرمم مثل باباش دوست دارن اما من دوست دارم ازمون بدشون بیاد که موفق نمیشم😭

مادرشوهر و پدرشوهرمن دایم‌میگن به شوهرم دست به خاک بزنی طلا بشه من مادرشو حموم بردم دوتا ۴۰ روز 

دوتا ۴۰ روز صفر تا صد کارا و مهمونداری وهمه چی رو دوش من ۱۸ ساله بود

شوهرم ۵ طبقه مادرشو و ارد بالا روی کولش شوهر من‌لاغر و ضعیف مادرش توپر بود هلاک شده بوو اسانسور خراب بود مادرش انگشت پاش شکسته بود.عمل کرده بوو من هرروز ۷ صبح پا میشدم براش شیر عسل میزاشتم رو پاتختیش میرفتم باشگاه جقدررررررر مهمونداری کردم چقدر شوهرم حمالی کرد چقدر دعامون کردن

هیج تاثیری نداشت!اگر به دعای اونا بوو باید یه گنجی پیدا میکردیم ولی به نون شبمون هم محتاج شدیم

عوضش برادر همسرم فقط رید بهشون زنش ک دیگه نگمممممممممممم یجوری رید به مادرشوهرم ک ابرو ریزی شد هم از کونشون میخورن هم خدا دوسشون داره عاقبت بخیرم شدن.تازه جاری پدرسگم اهل دعا و جادو خیلی زیاده حروم لقمه

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم

ول کن بابا اینا چیه برا خودت بولدش میکنی 

تو روابط بقیه هم دخالت نکن اونا پدر پسرن اخرش اشتی میکنن تو کاریت نباشه ،اصلا میانداری نکن که پشیمون میشی .....

بعدم برکت و این چیزا به این حرفا نیست بیا بهت ببرم نشون بدم طرف مادرشو چجوری تو پر قو نگه میداره از همه بیشتر و بهتر و چقدر هرروز تو زندگیش بد بیاری و بدبختی و ضرر مالی میکشه 

در صورتی که داداشش که مال پدر مادرشو خورده و یه ابم روش ،هرروز پول میذاره رو پولاش 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم اون پدر داره نتیجه تربیت خودشو میبینهشوهرم و پدرش هم همینطور هستناونا از من گله دارن در صورتی ...

دقیقا 

پدرشوهر منم میگه تو باهاش حرف بزن من. از پسش بر نمیام ولی خب من چیکار کنم 

Nail artist 🤍