2777
2789
عنوان

بیاید براتون سوره قدر بخونم

74 بازدید | 17 پست

خانما لطفا به نیت نی نی دار شدنم برام دعا کنید 

لایک کنید منم براتون سوره قدر میخونم 

من تا ۱۴ روز دیگه که بیبی... استفاده کنم میخوام هر شب این تاپیک رو بزنم لطفا دعا کنید برام 

انشالله به حق پنج تن حاجت روا بشین 🙏🏼🙏🏼💙

( روز اول)✅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرآن داشتم میخوندم دقیقا جلو روم هست 

از ته دل دعا می‌کنم هر چه زودتر با صلاح خدا دامنت سبز شه ی نی نی سالم خوشگللل و خوش قدم نسیبتون بشه🥹🦋

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

الهی دامنت سبز شه و بچه دار شی

عزیزم ب نیت اینکه آجیم و مامانم و بنده به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه بخون لطفا

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
قرآن داشتم میخوندم دقیقا جلو روم هست از ته دل دعا می‌کنم هر چه زودتر با صلاح خدا دامنت سبز شه ی نی ن ...

من چی؟؟؟؟ میشه منو خیلی دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی محتاج دعام

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

@اعتصامی @حنای_من @کنجدسیاه

دستت درد نکنه عزیزم 

استارتر برات صلوات می فرستم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave