2777
2789

واسه چی؟

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا نمدونم چی شده فقط تاپیک میبندن ‌.بنده خدا اسی داشت سکته می‌کرد تاپیکش حذف شد 

من شعر گذاشتم حذف شد

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
چی بود مگه؟

هیچی بقران راجب کسی بود ک یهویی رفت

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
چیبود

ینفر

چیبووودش

بخدا هیچی نبود خودت ببین

کلا نمدونم چی شده فقط تاپیک میبندن ‌.بنده خدا اسی داشت سکته می‌کرد تاپیکش حذف شد من شعر گذاشتم حذف ش ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عنوانت ....

بعدم تاپیک دوست پسری ممنوعه احتمالا واسه این

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

همون س 

باعث شده تاپیکتو قفل کنن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
عنوانت ....بعدم تاپیک دوست پسری ممنوعه احتمالا واسه این

تا حالا چندین بار زدم اخه

همون س باعث شده تاپیکتو قفل کنن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولش کن

🙃💔