2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 99 پست
فقط فوشت میداد؟؟یا تهمت ناموسی میزد بهت یا مثلن چاقو اینام کشیده بود؟

چاقو نه ولی زده بودم یه هفته مونده بود به عروسیم تایمی که قهر بودم رفت آنتالیا کیف کردن که بگه مهم نیست برام خیلیم مامانی بود ولی بعد طلاق باز اومد خواستگاریم بابام نزاشت ازدواج کنم میگم پشیمون شده بود ببین شوهرت اصلا به درد نمیخوره خصوصا که برا خانوادتم چاقو بلند کرده حرمت شکسته من شوهر قبلیم روش نمیشد تو چشم بابام نگاهم کنه ولی باز دیدم به دردم نمیخوره

من بچه هام بزرگن اخلاقای بد زیاد داشته ولی الان دیگه باهم راه میاییم الان دیگه کل اخلاقا شو میدونم ا ...

دقیقن منم میترسم ک با فرصت دادن شاید درست بشه

اما خب نخاست ک اونم قدمی برداره دل منو قرص کنه

شوهر منم همینه شاید با مامانش سر من دعواهم بکنه ها ولی اخرش حق با مامانشه!!

بددل هم هست یکم

میترسم فرصت دادن درستش میکرد 

اما خب منم حق دارم بترسم چون بیرونم میکرد از خونه مامانش از خونه خودمم میکنه دیگ ن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاقو نه ولی زده بودم یه هفته مونده بود به عروسیم تایمی که قهر بودم رفت آنتالیا کیف کردن که بگه مهم ن ...

ن بابا چندین بارم فوش های ناموسی داد ب خانوادم 

اما میگم شاید فرصت دادن درستش میکرد ک خب فرصت دادم اما نخاست ی تضمینی ب من بده ک منم دلم قرص شه

تازه گف همرو زدم ب اسم مامانم 

اخرشم کف دلم سوخت واست ک زنگ زدم چون گفتم مطلقه شی دیگ تااخر عمرت تنها میمونی و کسی نگا نمیکنه ب مطلقه ها

من شرطم این بود ببخشم مهریمو ک سه برابر خونش ارزش داشت خونشو بده ک نندازه متو بیرون اما قبول نکرد 

خودش نخاست ک تضمین بده من چ کار کنم

دقیقن منم میترسم ک با فرصت دادن شاید درست بشهاما خب نخاست ک اونم قدمی برداره دل منو قرص کنهشوهر منم ...

این که میگی دست بزن داره و بیرون میکنه خیلی غیر قابل تحمله 

من کتک کاری واقعا وحشت دارم بعضیارو نمیشه کنترل کرد 

مادرش هیچ اقدامی برای برگشتن نکرد

این که میگی دست بزن داره و بیرون میکنه خیلی غیر قابل تحمله من کتک کاری واقعا وحشت دارم بعضیارو نمیشه ...

کتک نزده هیچوقت منو خداییش اصلا ی بارم دستش روم بلند نشده فقط ی بار روی من چاقو اورد اسیبی نزد ی بارم رو خانوادم فحاش و بددهنه و تهمت ناموس میزنه ب من

ن تنها مادرش بلکه هیچ بزرگتری نیمد ینی ندارع کسیو ک ادم حسابی باشه

تموم اطرافیان من میگن بذار واسطه شیم

من نذاشتم

چون من هرچقدم اشتباه داشته باشم و مرتکب شده باشم حقم این کاراش نیود

ن بابا چندین بارم فوش های ناموسی داد ب خانوادم اما میگم شاید فرصت دادن درستش میکرد ک خب فرصت دادم ام ...

مطلقه چیه مگه دختری یا زن شدی در هر صورتم فرقی نداره الان پسرای مجرد بیشتر میرن سمت مطلقخ ها نمیدونم چرا مگه چه ایرادی داره یارو دوست پسر داره همه کاریم میکنه تو که محرممم بودی اصلا ناراحت نباش بخدا جدا بشی خواستگار بیشترم میاد مگه قتل کردی که کسی نگاهت نکنه چند سالته جدا شدی خودتو سرگرم کن اینم بگم سریع از یادت نمیره من یه سال تمام گریه کردم لحظه به لحظه به یادش بودم اما تحمل کردم اونم در صد پشیمون میشه ولی فرصت دوباره بهش نده اصلا ابدا زندگی خودته بساز چند سالته 

مطلقه چیه مگه دختری یا زن شدی در هر صورتم فرقی نداره الان پسرای مجرد بیشتر میرن سمت مطلقخ ها نمیدونم ...

من ٢٥ سالمه

همين الانشم پشيمونه اما نميخاد ك تضمبن بده ميخاد خالي خالي من برگردم

کتک نزده هیچوقت منو خداییش اصلا ی بارم دستش روم بلند نشده فقط ی بار روی من چاقو اورد اسیبی نزد ی بار ...

یه سری چیزا تحملش سخته ولی بعضیا خیلی بد بزرگ شدن 

شایدم هیچ وقت درست نشن 

شما اقدامی نکن مردا یکم جو گیرن

من ٢٥ سالمههمين الانشم پشيمونه اما نميخاد ك تضمبن بده ميخاد خالي خالي من برگردم

مگه چند سالته همه الان ۳۵ سالگی ازدواج میکنن دیگه همه میگن برنگرد باز  یه جوری میخوای خودت راضی کنی دیگه بهش فکر نکن تمان