پدرم ۶۹ سالشه اسکولیوز ( انحراف ستون فقرات) دارع ارتروز و لقی مهره و بیرون زدگی دیسک داره
قراره فردا عمل کنه و پلاتین و پیچ و پلاک بذارن خیلی نگرانیم ولی راه دبگه ای نبود همه راه ها و فیزیوتراپی و توان بخشی طب فیزیکی اینارو امتخان کردیم ولی پای راستش بی حس میشه وقتی وایمیسه تعادل نداره کلا یه ماهه نمیتونه راه بره دکتر گف مجبوربه عملیم ولی عملش پرریسکه و معلوم نیس چقد خوب شه😭
تجربه ای داریننن
براش دعا کنید خیلی❤️😔
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
54 سالشه نه راحت نیست هنوز راه بره دردش در اون حد نیست بخوابه استراحت کنه بخیه بکشه خوب میشه بابام ب ...
ان شالله زودتر خوب شن هم بابای تو هم بابای من
استرسش خیلی بده میترسم از نتیجه عمل و بعدش
فداتشم منم شب عمل خیلی اذیت بودم اصن تا صبح بیدار بودم واقعا سخته برا هر آدمی ولی خداروشکر ب خیر گذش ...
وای اره دقیقا میفهمم
بابام ماشین خرید ثبت نامی تو همین یه ماه که پاش بیحس بود اومد نتونست حتی باهاش رانندگی کنه اصن ماشینو میبینم قلبم درد میگیره
بعد ما اصن رفته بودیم مشهد مسافرت یهو یه روز پاش اینجور شد
کاش خوب شه راه بره
چند روز بستری بودن بابات؟
سه شب بیمارستان بود بعد عمل سرحال بود همه چی اوکی توکل به خدا نگران نباش من شب عمل مغزم درد گرفت اصن ...
عه خداروشکر
اره ایشالا خیره مرسی جواب دادی عزیزم ❤️