2777
2789
عنوان

چشم زخم از نوع حسادیش بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 88 پست
دقیقااااااا واقعا بهش رسیدم یه کسایی حسادت میکنن که تو میگی کی؟ این؟ نه بابا این عمرا حسادت کنه

جز مادر پدرت ،،هیچکس دوستت نیست و نمیتونه پیشرفت و‌خوشیتو ببینه،حتی بعضی خواهر برادرها..

من شنیدم چشم زخم شتر رو در دیگ میکنه ، مَرد رو در گور ... فقط تو چشم کسی نکنید چیزیو ...انقدر زندگیا ...

وای منم اینقد این جور چیزا دیدم حسرت یه چیز معمولی رو میخورن من ۱ باز رفتم مشهد از حرم عکس گذاشتم همون روز پریود شدیدی شدم توی حرم که داد میزدم از درد و خون ریزی کل مشهد کوفتم شد نه حرم دیگه تونستم برم نه خرید همش شیاف میذاشتمو میخوابیدم یه مشهد ساده بود فقط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من اعتقاد دارم من یه سالنی میرفتم برای ناخنم انقد ازم تعریف میکردم چقدخوشگلی وکیوتی هربار بعدم م ...

عزیزم🥺 منم همش تخم مرغ میشکونمو صدقه میدم ولی امان از تنگ نظری من یکی رو که بیچاره کرده

کاملا میفهمم چی میگی.،دقیقا تو‌همچین شرایطی بودیم ولی با کمرنگ کردن روابطمون دیگه امارمونو ندارن کجا ...

منم همین کارو کردم الان آخر هفته خونه ی مادر بزرگ مرحومم دعوتیم نوه ها و عروسا والا میترسم برم 🥲😭

قران کلام خداست تو کلام خدارو ول کردی چسبیدی ب این افراد نا آگاه

نه اصلا منم اعتقاد دارم و کلام خداست یکی الان تو همین تاپیک من داره میگه چرتو پرته و داره میره روی اعصابم🤦🏻‍♀️🫠

نه اصلا منم اعتقاد دارم و کلام خداست یکی الان تو همین تاپیک من داره میگه چرتو پرته و داره میره روی ا ...

بی اعتنا باش بخاطر خدا 

بگو خدایا فقط بخاطر تو 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

ببین راه حلش فقط چهار قول و آیت الکرسی و صدقه دادنه با تخم مرغ شکوندن

عزیز تخم مرغ اصلا تو روایات نیومده 

متاسفانه ما هم درگیر چشم زخم شدیم از نوع خیلی شدیدش

اگه هرکسی راه دفعش و میدونه از آدم مطمئن یا استاد شنیده بگه لطفا و لایکم کنه