عزیز مواد غذاهای فست فودی معمولا بسته به ذائقه طرف داره
من الان کامل دستور خودمو برات میگم پیتزاهای من خوب در میاد همیشه تازه خمیرشم خودم درست میکنم
اگر فر داری بهتره من همیشه به اندازه سینی فرم درست میکنم تو مهمونیا
پباز رو با گوشت چرخ یا مرغ نگینی یا ریش ریش تفت میدم با فلفل دلمه ای و قارچ چند تا سوسیس هم سرخ میکنم در حد سه چهار تا برا کل سینی فرم میندازم داخل مواد
برا روی پیتزا ک رنگا رنگ بشه برا تزیین اینا رو میزنم
کالباس هم چند ورق میگیرم
ولی دو مزه مختلف میگیرم ک مزه ها قاطی بشن خوشمزه میشه بازم نگینی خورد میکنم میزارم کنار
یکی دو تا خیارشور هم و اگر هویج داشته باشم نگینی ریز ریز
زیتون اگر داشته باشی
یدونه گوجه من نگینی ریز میکنم و یکمم فلفل دلمه ای در حد نصفش نگینی
مثلا من اگر ذرت بلال هم تو فریزر باشه چمد دونه استفاده میکنم
خمیر رو ک تو سینی فرم پهن میکنم روش دو مدل سس کچاپ و تند میزنم و پخشش میکنم
دقت کن ک عمده پنیر پیتزا رو باید زیر بریزی ینی روی خمیر بعد مواد گوشت و قارچ یا مرغ و قارچ رو اضاف کن بعد کالباسا رو بریز بعدم از این موادی ک برای تزیین نگینی کردی یه ذره پخش کن روش ک رنگ رنگی بشه
یه مقدارم از پنیر بریز روش بزارش تو فر یا ماهیتابه یا کیک بزن تا پنیرش آب بشه
بعدم ک نوش جان
من با این روش میپزم خیلی خوشمزه میشه
اگرم میخای پنیرت کش بیاد یا پنیر شیر آوران بگیر یا مطهر