2777
2789
عنوان

ادرار سوختگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 60 پست
بچه من مولفیک و مای بی بی بهش نساخت از این استفاده کردم یکم بافتش سبک تره و خنک تره دیگه راحت تر بو ...

مثلا یه روز میبینم بهتر شدهـاما فرداش دوباره اونطور میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادوم ک الرژنهازهمه اینا تست حساسیت گرفتی؟

وقتیم ک شرو نکرده بودم غذای کمکیشو بازم اونطور شده بود و هنوز ادامه داشته،،خوب میشه دوباره برمیگرده

دختر منم چندبار با دستمال پاک شد یا برای ادرار فقط پوشک عوض کردیم اینطوری شد شدید قرمز شده بود ناحیه مقعد و...انگار که پوستش رفته...هرسری ببر چه ادرار چه مدفوع تمیز بشور من با شامپو هرسری کامل تمیز میشورم بعد خشک کن یه لایه ضخیم برای الان و برای بعد که خوب شد هرچنددفعه یکبار پماد بزن....تنها پمادی هم که سریع خوب میکنه تریامیسولون ان ان هست  هرچی زدم فایده نداشت

تازه غذای کمکیشو شرو کردم وقتی رفت تو ۶ ماهگیچیز خاصی هم نمیدم بشفرنی سادهـفرنی حریره بادومـسیب زمی ...

مثلا دختر من پسته دادم بهش اینجوری شد

شربت پلارژین کیدز هم دختر منو اینجوری میکنه

شماهم هرچی به بچت میدی باید تست حسایبت بگیری

ببین یچزی الان عکسشو میفرستم برا یچم و بچه جاریم وبه هرکی میشناسم نشون میدم معجزه میکنه یبار بزنی ۲ساعته کااااکل خوب میشه بدون اغراق من ۳هفته پیش بچم اسهال گرفته بود سوخته بود وحشتناک جوری که نمیذاشت بهش دست بزنم که بخوام بشورمش پیپی میکرد گریه کیکرد میگفت نشورم الان عکسشو میفرستم یعنیییییی تضضصضمییییین میدم عااااالیییی ترینه

سلام پسر منم همینجوری بود ینی اینقدر بد میسوخت یه وقتایی زخم میشد منم پمادهای مختلف زدم ولی تنها چیزی که بهترش می‌کرد همین روغن مایع سرخ کردنی که برای غذا استفاده می‌کنیم بود البته اینم بگم که حساسیت به لبنیات داشت رژیم که براش شروع کردم بهتر شد بعد دکتر یه دوره بخاطر یبوست امپرازول داد که انگار اسید معده اشم کم کرد بعد اون دیگه اصلا سوختگی شدید نداره 

وقتیم ک شرو نکرده بودم غذای کمکیشو بازم اونطور شده بود و هنوز ادامه داشته،،خوب میشه دوباره برمیگرده

خب شیر خودتو میخوره بلاخره سماهم همه چی میخوری

برای تشخیص بهتر ببر گوارش کودکان

دفعش خلطی نیست؟

گرفتگی بینی نداره؟یا خس خس سینه؟رفلاکس؟شببداری

دختر منم چندبار با دستمال پاک شد یا برای ادرار فقط پوشک عوض کردیم اینطوری شد شدید قرمز شده بود ناحیه ...

اره منم ب این فکر کردم بدلی ادرارش هم بشورم،،من حتی مدفوع ک میکنه فورا عکضش میکنم،،اطرافیانم تعجب میکنند ک دخترم اینطور شده،،چون خیلی مراقبشم

خب شیر خودتو میخوره بلاخره سماهم همه چی میخوریبرای تشخیص بهتر ببر گوارش کودکاندفعش خلطی نیست؟گرفتگی ...

نولا خواب عالی و همه چی خوبه،،فقط حس میکنم،،چون بچه رونو ایناش تپله،،بعد پوشکم مبکنم و بیشتر اوقات بغلمه،،وای نمیشه تنها رو زمین بازی کنه،،،بلاخره پوشکش میچسبه بهش و اذیت میشه

اره منم ب این فکر کردم بدلی ادرارش هم بشورم،،من حتی مدفوع ک میکنه فورا عکضش میکنم،،اطرافیانم تعجب می ...

هم ادرار هم مدفوع رو بشور حتما هرسری موقع تعویض ..به چیزی حساسیت نداره فقط بخاطر همینه ...ادرار اسیده میمونه رو پوست تو پوشک دم میکنه طفلک رو داغون میکنه دیگه ...اینکاری که گفتم رو بکن فقط همین سریع خوب میکنه ..هربار بشور با شامپو بجه تمیز کن خشک کن پماد که گفتم رو بخر بزن فقط همین جوابه...بچه اذیت میشه طفلی زخمه هرسری جیش میخوره کباب میشه