2777
2789
عنوان

با مردی که نمیزاره زنش از خونه بره بیرون باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 62 پست

میدونی عزیزم یه سری مسائل فوق العاده مهمن و باید قبل بچه دار شدن حل بشن

قصدم سرزنش نیست اما الان با بچه چه کاری  از دستش برمیاد؟

رسالت ادم که فقط زایش و پرورش نیست. ادم اول باید خودش رو نجات بده و به سروسامون برسونه بعد به بچه فکر کنه

به هرحال تنها راه صحبت با مشاوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب صبری داره 

از حق طبیعیش داره محروم میشه این کار نه انسانیه نه قانونی نه شرعی 

من زایمان کردم نمی‌تونستم خودم رانندگی کنم تا وقتی بتونم رانندگی کنم شوهرم روزی یکی دوبار بیرون می‌بردم خدا به داد اون خانم برسه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بزار خودشون مشکلشون رو حل کننفردا بحثی بشه همین دوست میاد میگه تو حسادت میکردی

درسته من حق دخالت ندارم 

اما مطمئنم اگه شرایطی پیش بیاد و بتونه بدون شک ازین زندگی فرار میکنه 

منم زندگیم اینجوری با کلی بدیای دیگه فقط دو هفته یکبار خونه پدرم میرم کهوهمونم بارهادخواسته جلومو بگیره ولی نتونسته دیگه خواهر برادر و عمو عمه و کلا فامیل هیچی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
میدونی عزیزم یه سری مسائل فوق العاده مهمن و باید قبل بچه دار شدن حل بشنقصدم سرزنش نیست اما الان با ب ...

واقعا آخه بچه‌ها تو همچین محیطی پرورش پیدا نمی‌کنن‌ که حیف میشن 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عجب صبری داره از حق طبیعیش داره محروم میشه این کار نه انسانیه نه قانونی نه شرعی من زایمان کردم نمی‌ت ...

خدا حفظتون کنه واسه هم عزیزم ، من ماهی میشه چند ماه جز خونه پدرم از هونه بیرون نرفتم ولی خودش شبام برای خواب به زور برمیگرده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

شکاک و بد دله و متعصب برای خانم ها هم احترام زیادی قائل نمیشه 

احتمالا از اول هم همین بوده ولی ندیده گرفته شده توی خواستگاری 

الان اگه منطقی باشه تا حدودی برید مشاوره تا ببینن ریشه رفتارش چیه بخاطر خانواده و جامعه سنتیه یا قبلا ضربه ای دیده از این بابت یا هم اینکه مثل کافر همه را به کیش خود پندارد خودش زیر آبی می‌ره فکر می‌کنه خانمش هم همین طوره یا مردی به خانمش چشم داره ...

یه احتمال دیگه هم هست اینکه خانم ازش سر تره برای همین ترس از دست دادن داره و بی عزت نفسه

همسرسابقم اینجوری بود. از رفتن به بیرون خودمم میترسیدم .یه کاری باهم کرده بود که جرعت نداشتم نگاه کن ...

دقیقا منم الان تو همین شرایطم دو ساله ازدواج کردم ولی حق ندارم برم مغازه تنهایی یا تنهایی جایی برم خونه مامانم برم خونه مامانم نزدیکه باید پیش پام بیاد که تنها نرم . هر جا رفتم بدون اجازش نباید بیرون از خونه برم باید اول به اون بگم اگه گف برو میرم خیلی برام سخته ولی چاره چیه