چندتادوست هستیم وقتی تنهایی منومیبینن رفتارشون خیلی صمیمی هست انکارمیخوان جونشونوبرام بدن اماوقتی توجمع باهمیم همش سعی میکنن دست به دست هم بدن منوخراب کنن مثلابایکیشون درموردیه چیزی بحث کنم اون یکی هافورامیان حق روبه طرف مقابلم میدن بااینکه حق بامنه خیلی ازکارشون ناراحت میشم حتی اکه حق بامنم نباشه نبایددخالت کنن چون طرف مقابلدوستشونه منم دوستشون. وقتی تنهایی بایکیشونم همش میخوان بچسبن بهم باهام حرف بزنن ولی وقتی توجمع چندنفره مون هستیم همشون ازم دوری میکنن میچسبن بهم من اگه توجمع طرف کسیم بگیرم همون لحظه همون که طرفشوگرفتم هم مخالف من میشه اخه چرابنظرشماچطورباهاشون برخوردکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا منم همین مشکل و دارم ولی دوستم نیستن مجبورم تحملشون کنم.تو که دوستتن راحت خطشون بزن. میخوای چی کار این آدمای دو رو؟ازشون دور شو.یه دونه دوست واقعی پیدا کن بهتر از صد تا این جوری دوسته
تنهایی بهتر از دوست بد داشتنه.اینا برات دوست نمیشن چون میبینن هر کارکنن بازم هستی به خودشون اجازه میدن هر رفتار بدی بکنن.اگع نمی خوای کلا کنارشون بذاری بهشون بفهمون از کارشون ناراحت میشی و به خاطرش چند وقت باهاشون فاصله بگیر اگه پیگبرت شدن بگو به خاطر چی دیگه نمیخوای دوستت باشن اگه خودشون و تغییر دادن ادامه بده اگه نه بازم خودت می دونی من بودم کتاب خواندن و فیلم دیدن و ترجیح میدادم به این آدما