2777
2789
الان وابستگیم خیلی بیشتر شده بهش تنها کسی که توی غربت باهاش حرف میزنم حتی با خانوادمم حرف نمیزنم حوص ...

دقیقا با یکی اشنا شدم منتطر نتایج کنکور بودیم دوتامون و دقیقا برعکس پارتنر توعه😂غیر مذهبی که من همیشه دلداریش میذم و با عقایدش مخالفم🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام ارزش قائل هر طور شده سعی میکنه برام وقت بذاره و موقعی که باهام رفتار میکنه سعی میکنه خیلی احترا ...

ته این رابطه خیلی تاریکه فرهنگامون متفاوت راهمون دور اون لر هست من فارسم شاید به مشکل بخوریم عقایدمونم که زمین تا اسمون فرق داره اما اون خودش میدونه دختری مثل من الان خیلی کمه که تا حالا دوس پسرم نداشته و خطایی نداشته اصلا اما یبار هیمنطوری گفت خانم چادری میخاد ...... من غیرممکنه بخام چادری بشم میترسم اخرش به جای بدی ختم شه اون ولم کنه من مجبور شم به یکسری چیزها تن بدم و......

چه مثِ نازم 🦩
اون مذهبی نیسدیگه این توهینو به مذهبی ها نکنیا🤦‍♀️

خودش میگه مذهبی بعد استوری و پروفایل و اینا همه مذهبی بعدش اقا زن چادری میخاد چی بگم والا منم باهاش حرف میزنم حس مذهبی بودن نمیکنم

چه مثِ نازم 🦩
ته این رابطه خیلی تاریکه فرهنگامون متفاوت راهمون دور اون لر هست من فارسم شاید به مشکل بخوریم عقایدمو ...

قلبم سر این پیامت سیاه شد:")))))

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

خودش میگه مذهبی بعد استوری و پروفایل و اینا همه مذهبی بعدش اقا زن چادری میخاد چی بگم والا منم باهاش ...

فقط وانمود میکنه احتمالا تو یه خانواده ی مذهبی بزرگ شده واسه همین ادای مذهبی ها رو در میاره

مذهبی واقعی ببخشید با جنس مخالف دو کلمه غیر ضرور حرف بزنه از عذاب وجدان خوابش نمیبره

اره

ببین من ی حالتایی دارم که شک دارم نکنه عاشق شده باشم نکنه ولش کنم خودم بدبخت شم وقتی پیام میده مث چی ذوق میکنم قلبم میریزه چندین بار شبا خابشو دیدم اونم خاب منو میبینه 😭

چن شب پیش یهویی ی حسی اومد تو دلم حس دلتنگی انگار گفتم کاش بشه امشب خاب منو ببینه بعدش فرداش بهم گفت که خابمو دیده 🥲🥲🥲🥲

بعد اینکه همش دلم میخاد باهاش حرف بزنم بجز اون حوصله ندارم با کسی حرف بزنم اصلا نمیتونم ناراحتش کنم من اصلا نمیتونستم یه کلمه ابراز علاقه کنم اما به این راحت حسمو میگم بدون اینکه اذیت شم با خواست خودم نظرت چیه حس دارم بهش؟

چه مثِ نازم 🦩
چرا میشه بگی 😢

یاد حرفش افتادم

من فقط یه زن چادری میخوام

اسمشم(اسم خودم)باشه

درسخون باشه

این پیامت داغونم کرد

کاش نمیدیدمش:"))))

کاش نمیدیدمششششششش:"))))))))))💔💔💔💔💔💔💔💔

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)