2777
2789
عنوان

پدرم فووووت شده😭😭 حالا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 37 پست

خیلی یاده بگو تو شرایطی نیستم که بتونم بیام بیرون یا خونه کسی برم 

اون مثلا میخواد تو بری بیرون ابو هوات عوض شه اونم که نمیدونه چجوری بگه ،داره گند میزنه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدا پدرتونو بیامرزه انشالله خدا به دلتو خانوادت صبر بده اصلا اصلا اصلا بهشون جواب نده و محل نذار مگر حتما باید جوابی داده بشه؟ مگر حتما باید به حرفشون گوش داد رفت؟ بعضی اوقات نباید هیچ کدوم از اینا انجام بشه خواهرانه بهت میگم به حرف دلت گوش بده نه حرف بزن نه جواب بده نه دعوا نه توضیح نرو فکر کن با تو نیستن نمیشنوی اگر شوهرتم گفت همچنین چقدر فهمشون کمه که نمیدونن چه حالی داری و تو این وضعیت تورو به فکر میندازن

چند بار گفتم، میگه آخه تا کی؟؟؟؟😦😦😦

بگو نمیدونم خودمم، تا هر وقت که حالم بهتر شه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شاید به بهونه ی دیدن نوه هاش میخواد تو بری پیشش که سرت گرم بشه و یذزه قلبت اروم بگیره مثبت فکر کن عز ...

اخه عزیزم بهش میگم حال و حوصله ندارم با اخم و تخم میگه تا کی؟؟؟؟ 

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
خب دلش برای تو و بچه هات تنگ شده شاید میخاد بهت روحیه بده که پدرت رو از دست دادی خودش نمیاد که تو مع ...

خب این بنده خدا هم طبیعیه حال مهمونی رفتن نداشته باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام خدا پدرتونو بیامرزه انشالله خدا به دلتو خانوادت صبر بده اصلا اصلا اصلا بهشون جواب نده و محل نذا ...

بله درسته، پس حق میدی باید بیان دیدنی من؟؟

چند بار گفتم میگه تا کی آخه؟؟😒😒😒

بگوتا جونت در بیاد،پیر زن خرفتتتتت،کسی که درک نداره رو باید درکششششش داد،اعصابم خرد شد،داغی بدتر از داغ پدر مادر نیس ،خدا رحمتشون کنه عزیزززم

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

خب دلش برای تو و بچه هات تنگ شده شاید میخاد بهت روحیه بده که پدرت رو از دست دادی خودش نمیاد که تو مع ...

خانم مثبت ، به ادم عزادار با اخم و تخم و غُر زدن میگن بیا خونه مون؟؟؟