2777
2789
عنوان

بیاین هرچی چرت و پرت تو ذهنتون تو تاپیک بگید نصفهههه شببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد یکی جای من میرفت دسشویی😁

من دارم میرم تو ام برو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نداریم☹رانی آناناس و پرتقال هست مالِ بابامه🙄البته اینکه رانی هم دوس ندارم بی‌تاثیر نی🙁

ی آب یخ یا شربت خاکشیر درست کن با کیک بخور

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
دو شبع بختک میوفته روم

ای وااااااااااااییییی

نترس با ترس بدتر میشه

ی ایت الکرسی و ۱۲ تا صلوات بخون دور خودت فوت کن بگیر تختتتتتت بخوااااب

استغفار ام یادت نره

خیلی قشنگ شده خدا قوت

قربونتتتتت بشنمممم

کیک نداریم☹تشنمه مگه آب بخورمگشنمههههههشربت خاکشیر رو خوب اومدی اونم این موقع شب😒

ی جوری باهام صحبت کردی که میخوام بهت پیشنهاد خوردن ساقه طلایی بدم😂😂😂😂😂

ترسونده سر اینکه پسرم تو بازی برنده شدهپسرمو ترسونده که به مدیر میگم حرف بدی بم زدی پسرم ساعت ۵ونیم ...

بسم الله بچه چقدر حرصی شده بوده اون لحظه اینم حسادت داره اخه

من فردا میام از بدبختیایی که کشیدتو بچگیم حتما میگم

اما حتما خودتم برخورد کن با اون بچه

ی جوری باهام صحبت کردی که میخوام بهت پیشنهاد خوردن ساقه طلایی بدم😂😂😂😂😂

عه اینو داریم پیشنهاد خوبیه دم دستم هست برم بخورمش😂

پ‌ن:اسی شود سبب خیر اگر خدا خواهد😉😂

پ‌ن۲:میخاسی اذییتم کنی اما کمکم کردی😝