2777
2789
عنوان

میرید داروخانه یا مطب

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 53 پست
برای خود بیمار نه فرقی نداره حداقل بخش هایی که من کار دارم واقعا واقعا بین هیچ مریضی فرق نمیزاشتیم و ...

درسته 

ی سوال بپرسم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم جواب بدید 

من گوشم عفونت کرد و قارچ گرفت 

یک هفته س دارم سفکسبم ۴۰۰. میخورم روزی دو تا هر دوازده ساعت 

دکتر کپسول کلوتونازول هم داده.. اونو هم روزی یکی گفته بخور تا یک ورق تموم بشه 

بعد راجع به این کپسول خیلی خوندم ک عوارض داره و کبد رو داغون می‌کنه 😫😫

اشکالی داره یعنی که میخورم ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
کاملا درست میگی باید تمرین کنم که برام مهم نباشه وگرنه خیلی اذیت میشم هربار می م اینجور جاها

خودت حساسی بابا بیخیال مگه منشی دکتر و متصدی داروخونه کیه که دوروزم فکرم مشغول کنم برا اون که چرا طرف بیشعوره 

جواب نده هم برام مهم نی دایورت میکنم به کتف چپم😃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با بی ادب باید بی ادب بود دیگه چجور اونا میتونن،خشک و سرد باشن؟

من تازگیا جواب همشونو میدم 

بیمارستان بودم هی میفرستادن اینور اونور آخر وایستادم وسط بیمارستان دوتاشونو گیر انداختم گفتم اگه ادامه بدین همینجا جیغ میزنم 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
درسته ی سوال بپرسم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم جواب بدید من گوشم عفونت کرد و قارچ گرفت یک هفته س د ...

نه عزیزم حتما بخور 

الان استامینوفن ساده هم میتونه عارضه بده 

هررررردارویی ممکنه عارضه بده

حتی همون دمنوش و چایی هم که میخوریم میتونه عارضه بده 

مهم درمان شدن عفونته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خودت حساسی بابا بیخیال مگه منشی دکتر و متصدی داروخونه کیه که دوروزم فکرم مشغول کنم برا اون که چرا طر ...

ای ول 

خوشم اومد از اخلاقت 

منم بایدددددد اینجوری بشم در این موارد 

من خیلیییی رفتار آدمها درگیرم می‌کنه 

مثلا میگم چرا وقتی من مودبانه رفتار میکنم اونا بد رفتار میکنند و هی تو ذهنم مرور میکنم 

نه عزیزم حتما بخور الان استامینوفن ساده هم میتونه عارضه بده هررررردارویی ممکنه عارضه بدهحتی همون دمن ...

اخه ی ورق ده تایی داد اول 

بعد از یکهفنه باز رفتم چک کنه ( خودش نگفت بیا چک کنم ها ) 

خودم رفتم چون حساسم 

بعد گوشم رو دید ،باز اون کپسول رو نوشت 

گفتم دکتر دارم میخورم یک ورقه ش رو 

گفت اینم بخور 🤐🤐

آخه بیست تا خیلی زیاده بنظرم 

ای ول خوشم اومد از اخلاقت منم بایدددددد اینجوری بشم در این موارد من خیلیییی رفتار آدمها درگیرم می‌کن ...

اصلا برات مهم نباشه اعتماد بنفستو ببر بالا 

اونام یه ادم معمولین یه نهایت ده دیقه تو میبینمشون خودت فکر کن برا اون ده دیقه ارزش داره بیایی اینقد خودخوری کنی

اخه ی ورق ده تایی داد اول بعد از یکهفنه باز رفتم چک کنه ( خودش نگفت بیا چک کنم ها ) خودم رفتم چون حس ...

لابد خوب نشده بوده دیگه 

عیب نداره بخور دوره درمانت کامل بشع 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اخه ی ورق ده تایی داد اول بعد از یکهفنه باز رفتم چک کنه ( خودش نگفت بیا چک کنم ها ) خودم رفتم چون حس ...

داروتو کامل بخور حتما صلاح دیده دواره بنویسه نخوردن داروت باعث میشه عفونت نصفه خشک بشه یعنی علائم ظاهریش از بین میره ولی از داخل عفونت داره 

دوباره عود میکنه بعد چن وقت اونوقت با این داروهم خوب نمیشه و با شدت دوبرابر عود میکنه

داروتو کامل بخور حتما صلاح دیده دواره بنویسه نخوردن داروت باعث میشه عفونت نصفه خشک بشه یعنی علائم ظا ...

وای نههههه 

حتما میخورم پس 😫😫

از درد گوش گریه میکردم اینقد بد بود 

اصلا برات مهم نباشه اعتماد بنفستو ببر بالا اونام یه ادم معمولین یه نهایت ده دیقه تو میبینمشون خودت ف ...

یعنی این قضیه به اعتماد ب نفس ربط داره؟؟

چون اصولاً آدم با اعتماد بنفسی هستم 

ولی از اینکه تو کارای اداری ، مطب ها ، اینجورجاها باهام سرد و این مدلی رفتار بشه ، بدم میاد