2777
2789
عنوان

تو این بارون 🤲🏻 حاجت روایی همه رو میخوام از خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 87 پست
ننه 😍 التماس دعا

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
با این حرفتون قلبم لرزید بخدا ..چشم فقط توروخدا شماهم برامون دعاکنید لطفا خیلی محتاج دعام .خیلی غمگی ...

منم گریه ام گرفت ان شاالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد یا هرچی که دلت میخواد صلاح زندگیت هم توی همون باشه آیت الکرسی میخونم عزیزم برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم عزیزم نمیدونم چقد بهت سخت گذشته اما میدونم هنوزم ته دلت چقد نزدیکی ب خدا پاشو برو زیر آسم ...

همه کار کردم همه کار ولی نشد بیخیال شدم واقعا نشد امشبم پدرم خوردم کرد کم صدقه ندادم کم کمک نکردم ولی به چشم نیومد واقعا لقمه نون چیزی نیس سخته ولی دیگه صداش نکردم نمیتونم بکنم دست خودم نیس 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اخه چرا

اونی ک من داده به پدر مادرم دلیلش میدونه کاشکی منم میدونستم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
همه کار کردم همه کار ولی نشد بیخیال شدم واقعا نشد امشبم پدرم خوردم کرد کم صدقه ندادم کم کمک نکردم ول ...

اشکال نداره عزیزم پدرته ،پدرومادرها ممکنه عصبانی بشن یا حرفای بدی بزنن اما چیزی تو دلشون نیست بعضیا اخلاقشون یه کم تنده بع دل نگیر

اشکال نداره عزیزم پدرته ،پدرومادرها ممکنه عصبانی بشن یا حرفای بدی بزنن اما چیزی تو دلشون نیست بعضیا ...

بگو ۱ سال بگو دوسال بگو سه سال ن برا منی ک ۲۷ سال سنم 🙂💔

اشکال نداره عزیزم پدرته ،پدرومادرها ممکنه عصبانی بشن یا حرفای بدی بزنن اما چیزی تو دلشون نیست بعضیا ...

۱۵ سال بگذره به بچت بگی ازخونم برو بیرون لقمه نون حرام 💔🙂 بعد وقتی ابروت وسط باشه میشن پدرت برادرت مادرت 

ان شاالله زودتر به هرچیزی ک میخوای برسی و دیگه دلت نرنجه

برام دعا کن منم ازدواج کنم🙏🤲خیلی ادما اومدن و قصدشون ازدواج نبوده خواستگارم ندارم الان یکی توزندگیم هست دوسش دارم میخوام باش ازدواج کنم دعا کن برام ازدواج کنم