2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 62238 بازدید | 879 پست

تن آدمی شریف است به جان آدمیت  نه همین لباس زیباست نشان آدمیت

متاسفانه مردم ایران عقلشون به چشمشونه و با خوندن این تاپیک بیشتر از گذشته به این نتیجه رسیدم. خوب که چی. هر کسی رو خدا خلق کرده چرا باید رو بنده هاش ایراد بزاریم. باطن خوب داشتن خیلی مهم تر از ظاهره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من کلاس واقعی توی شخصیت و رفتاره نه چهره یا لباس. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا حتی تغذیه پدرو مادر هم تاثیر داره توی نسلشونافراد ثروتمند از چندنسل قبل خوب و باکیفیت خوردن، ک ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻بسیار درست .شما هیچوقت نمیتونی قیافه ی یه فردی که توروستا دایم زیرنورخورشید بوده و با خوراک حداقلی شکمشو سیر کرده و تو کل عمرش چهاربار سفر نرفته و اصلا نمیدونه لباس مارک چیه رو بافردی که تو خانواده ی پولدار دنیا اومده مقایسه کنی .یه فرد روستایی هرچقدرم زیبا باشه بازهم معلومه تو محیط روستابزرگ شده.ویه فرد پولدار هرچقدرم ساده پوش باشه بازم لباس ساده ی مارک هست.یه نمونه بارز شاهرخ استخری قیافش تو سریال دلنوازان اصلا قابل قیاس باقیافه ی الانش نیست کاملا از کیفیت پوستش میشه فهمید تغییراتش رو واین به اب وهوای خوب و تغذیه ی خوب این سالهاش و لباسای خاصش هم مرتبطه.جالبه اینجا هرچهره ای هم مثال زدن جزو افراد پولدار بوده.فقط ممکنه بعضی از پولدارا تو سلیقه خوب نباشن و لباسای قشنگی انتخاب نکنن وگرنه کمتر پولداری هست که ازقیافش و پوشش ظاهریش نشه فهمید پولداره.

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻بسیار درست .شما هیچوقت نمیتونی قیافه ی یه فردی که توروستا دایم زیرنورخورشید بوده و ب ...

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻 پول کیفیت زندگی رو خیلی بالا میبره، بیش از چیزی ک مدام سعی کردن تو ذهن مردم جا بدن

اگر در کنار پول، فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه ک چه بهتر، میشه همون افراد و چهره های شیک...  

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دقیقا

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻 پول کیفیت زندگی رو خیلی بالا میبره، بیش از چیزی ک مدام سعی کردن تو ذهن مردم ج ...

قبول دارم.هرچیزی فرهنگ استفاده داره.حتی پول خرج کردن هم فرهنگ و قانون خودشو داره ادم اگه سعی کنه هرچیزی که بدست میاره رو همزمان بافرهنگش باشه کاملا به چشم میاد.منتها گاهی اوقات بعضی ها به وقت پولدارشدن دقیقا مثل تازه به دوران رسیده هاعمل میکنن وخوب این کاملا رو چهرشون هم تاثیرداره.نمونه بارزش بهنوش بختیاری بهاره رهنما.خداییش هم چهره ی زیبایی دارن ولی مناسفانه بالغ نیستن تورفتاروحتی ارایش چهرشون رو هم بلدنیستن اراسته انجام بدن.اماشیلاخداداد هم بالغ رفتار میکنه وهم شبکومایه داره وبسیار مناسب چهرش میک اپ داره ومورد قبول خیلیاهم هست.همین مسایل ایشون خیلی سطح بالاتراز اون دونفر کرده .ومن کاملا هم نظر هستم باشما تواین زمینه .