2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 57003 بازدید | 857 پست

مهتاب کرامتی، هدیه تهرانی، لیلا حاتمی و... چهره شیک و ب اصطلاح شما گرونی دارن

جورجینا قشنگه ولی شیک نیست

ترانه علیدوستی دلنشینه ولی شیک نه

بهاره رهنما همینطور

درکل تعداد چهرهای شیک و گرون خیلی کمه

اگر دقت کنید اغلب کساییکه چهره شیک و گرونی دارن، صورتشون استخوانی و کشیده است

یعنی لب خیلی برجسته ندارن، گونه و لپهای برجسته ندارن، صورتشون گرد نیست

ابروها و مژه های خیلی پر و اغراق شده ندارن(کاشت و اکستنشن و..) 

ناخنهای کاشت بلند و طرحهای شلوغ و... ندارن

تپل نیستن و باسن و سینه های خیلی برجسته و تو چشم ندارن

درواقع کلیتشون خیلی طبیعی و نرماله. و حس سلامتی و تازگی میدن. ی بخشیش ژنتیکیه، ی بخشیش تغذیه ودزش و سبک زندگی سالم... 

برعکس چهره ها و استایلهای ارزون مدام درحال برجسته سازیِ غیرعادی و زیادی در صورت و اندامهاشون هستن. دندونهای سفید یخچالی، مژه های زیاد اکستنشن شده و... ارایشهای سنگین و انواع کرم پودر و کانسیلر و... درحد مجالس عروسی

ولی اون چهره های شیک میکاپشون هم لایت و سبکه وواقعا ادم لذت میبره از دیدنشون

و ی نکته مهم اگر دقت کنید چهره های شیک رفتارشون هم خیلی با متانته، صحبتهاشونم سنجیده است، اهل خودنمایی و شلوع کاری هم نیستن، متین هستن و خلاصه ک خیلی دلم میخواد اینجوری باشم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
وااای منم منم منم. تازه فکر میکنم اجتماعی هم هستم

همین اجتماعی بودن و پرحرفی و توی هر جمعی سخنران بی هدف بودن خودش نمونه بارز ارزونی و سطح پایینیه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره 

چهره های زاویه دار با چشمای قشنگ 

زیاد پف دار نیستن صورتشون

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
رقابت سر اینکه کی خوشگل تره هنوز تموم نشده که به مرحله کی از همه گرونتره رسیدیم، واقعا چرا ذهن ما خا ...

چقدر جالب 

تو یکی از تاپیک های خودتون سوال در مورد توپر و چاقی پرسیدن 

و اضافه کردین کسایی که سطح دغدغه های بالا دارن لطفا وارد نشن😂

بعد حالا اینجا لفظ میاین که چرا خانما دنبال این چیزایبن ای خدا😂

چهره و شیک بودن نبودن بستگی به سلیقه افراد داره ولی نمیتونیم بگیم پول تاثیرگذار نیست.اتفاقا پول حرف اول رو میزنه شما محیط خوب تغذیه خوب لباس خوب مسافرت و اب و هوای خوب رو هرچقدر بیشتر تجربه کنی همینارو تو رفتارو چهرت هم ناخوداگاه واردش میکنی.برای مثال روند تغییر بازیگرهارو باتوجه به افزایش کیفیت زندگیشون درنظر بگیرید.حالا همین ادما مدتی برن تو روستا و توشرایط فقر زندگی کنن بازهم تو چهره و رفتار کاملا مشهود خواهدبود.حتی مثلا خودتون رو تو ده سال گذشته ی زندگیتون درنظر بگیرید و عکساتون رو مقایسه کنید شماهمون ادمید وسنتون هم بالاتر رفته ولی درکل بروزترشدین

مهتاب کرامتی، هدیه تهرانی، لیلا حاتمی و... چهره شیک و ب اصطلاح شما گرونی دارنجورجینا قشنگه ولی شیک ن ...

چه قدر درست و کامل وصفشون کردی

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کرم خاکی جونم من چی؟؟ به نظرت چشم درشتم

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

چقدر جالب تو یکی از تاپیک های خودتون سوال در مورد توپر و چاقی پرسیدن و اضافه کردین کسایی که سطح دغدغ ...

اگر دقت کرده باشین گفتم ظاهر مهمه ولی نه اونقدر که بخوایم چیزای کم ارزش رو باارزش کنیم و به خودمون لطمه بزنیم و اجالتا اگر اون تایم رو دقیق خونده باشین متوجه طنز بودنش میشدین،بعدم من فقط فرق توپر و چاق رو سوال کردم و نگفتم کدوم بهتره،اتفاقا یه آقا اومده بود اون تاپیک و نظر داده بود که کدوم بهتره منم بهش گفتم از کسی درمورد بهتر بودن یا نبودن کدوم فرم سوال نکردم،شما بهتره با دقت بخونی بعد بقول خودت لفظ بیای خانم مارپل 😂اگرم قانع نشدی و دنبال دعوایی ریپلای نکن،من واضح منظورمو گفتم و حوصله کش دادن بحث رو ندارم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

وای واقعا من به چشم خودم خیلیا رو دیدم که بمعنای واقعی کلمه شیک و گرون و باکلاسن 

ی خانمه تو مطب دکتر بود یعنی من حاضر بودم روش قسم بخورم که پولداره ولی یکم نگاه کردم دیدم نه لباس آنچنان گرونی تنشه نه هیچی دیگه آخر من نفهمیدم به چی ربط داره 

خودمم من فکر میکنم تو دسته پور و بی کلاس قرار میگیرم یعنی قیافم اینطوریه حس می کنم 

اگر دقت کرده باشین گفتم ظاهر مهمه ولی نه اونقدر که بخوایم چیزای کم ارزش رو باارزش کنیم و به خودمون ل ...

نه چرا دنبال دعوا 

بلاخره دغدغدت بوده که پرسیدی مثل استارتر 

فقط کسی که فاز برمیداره تو تاپیک رو بقیه رو زیر سوال میبره ،توقع داشتم کلی تاپیک پر محتوا و کاربردی داشته باشه ،که دیدم نه این خبرها نیست خودتم اهلشی😂

چهره و شیک بودن نبودن بستگی به سلیقه افراد داره ولی نمیتونیم بگیم پول تاثیرگذار نیست.اتفاقا پول حرف ...

دقیقا 

حتی تغذیه پدرو مادر هم تاثیر داره توی نسلشون

افراد ثروتمند از چندنسل قبل خوب و باکیفیت خوردن، کار فیزیکی سنگین و اسیب زا انجام ندادن، بچه ای ک بدنیا اوردن هم حتی نطفه اش قوی و باکیفیت بوده، این بچه از نوزادی تغذیه اصولی و عالی داشته و همینطور الی اخر نسل ب نسل انگار حتی اصلاح نژاد هم میشن... 

برعکس افرادِ ضعیف و متوسط... 

همچین چیزی بلانسبت همه، توی پرورش دام و طیور هم خیلی مهمه و بهش توجه میشه.... ک دامهای با ژن قوی رو از بین هرنسل انتخاب میکنن ک باهم امیزش کنن و غربال بشن و نسل گوشتی و شیری خوبی در اینده برای دامدار داشته باشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /