2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 49858 بازدید | 803 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیلش اینه توقلبت هرباوری نسبت ب خودت داشته باشی اونو به دیگران انتقال میدی اگه باورداشته باشی جذاب وباشخصیت وزیبایی یا حتی زشتو بدی همه اینارو ب دیگران انتقال میدی پس دیگران راجعبت همون فکریو دارن ک خودت راجعبه خودت داری

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

باز یه دختره هم میشناسم خونوادش بی لولن اما خودش شوهر خوب کرده و حسابی به خودش میرسه ،ته چهرش دقت کنی متوجه مبشی که مال این زندگی و این خونه و ماشین نیست 

در عوض تو منطقه پایین توجه کنید یه دفعه (خوشکل نه ها ،اصلا به زیبایی نیست) یه خانم باوقار و دلنشین میبینی وایساده تو صف سبزی خوردن بخره ،اصلا میمونی این زنه چرا اینجاست این باید الان تو چه خونه و زندگی ای باشه ،مال این سطح نیست

کلاً پولداری یا بی پولی توی چهره تاثیر داره به قیافه های ریچ کید ها نگاه کنیجار میزنن ما بچه پولداری ...

به خاطر یه سری کارهای نامحسوسه که رو صورتشون انجام میدن.مثلاً همین وضعیت دندون ها خودش نشون دهنده ی پولدار بودن طرفه.یه بار یکی رو دیدم دندوناش مثل صدف بود.خوشگل و سفید و منظّم.یه دوستی هم دارم که بچّه ی پایین شهره ، دندوناش به ف.اک فنا رفته.😂 میگم چرا مسواک نمی زنی؟ میگه ول کن بابااااااا 😬 

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
چادر بی کلاسهمانتو جلوباز بلند بی کلاسهکتونی لژ دار بی کلاسهکیف جین بی کلاسهیه لباس با جنس شسته بپوش ...

هرکسی سلیقه ای داره لطفا توهین نکنین من چادری هستم و افتخار می کنم از نظر خودم باکلاس هست بعدم من این چادر هایی که ارزون هستن نمی پوشم خدا تومن پول هر چادر میدم چادر معمولی داریم تا شیک و باکلاس شاید چادری های جای شما بلد نیستن تیپ بزنن ست کنن که می گی بی کلاسه همه مثل هم نیستن