2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بشه چه خبره این همه

عزیز من همین الان هم میگن آمار پزشک کشور ما کمه

چرا پزشک ها درآمد نجومی دارن؟ چون آمار پزشک نسبت به بیمار رفته بالا

از طرفی پزشک های سن بالا هم زیاد شدن

یارو ۷۶ سالش بود شوهر عمه ی منو به خاطر خطای پزشکی به کشتن داد چون خودش سر جراحی دچار ضعف شده

پزشک مادر بزرگم ۶۸ ساله بود نتونست سکته رو تشخیص بده

اگه کم هم بشه همچنان اونا در اولویت هستند متاسفانه.

اونا همیشه در اولویتن

قشر مرفه بی درد

کاش حداقل به نظام پایبند بودن نمیسوختم

دور و بر من همه ی سهمیه ای ها مال حروم خور و بی نماز هستن حالا نمیدونم بقیه چجورین

آره ،کم بشه بدتر هست الان آماری که جدیدا اومده 66 رصد قبولی های علوم پزشکی سهمیه ها هستن

چرا تموم نمیشن بعد از چند دهه !!

تو استخدامی ها و همه چیززز الویت هستن 

پدرهاشون لطف کردن به کشور خدمت کردن درست، ما قدردانشونیم 

اما این حق الناسه ،که فرزند و فامیل از این استفاده کنن وبا تلاش کم به موقعیت های بهتری برسن .

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
عزیز من همین الان هم میگن آمار پزشک کشور ما کمهچرا پزشک ها درآمد نجومی دارن؟ چون آمار پزشک نسبت به ب ...

پزشک ها درامد نجومی ندارن و پزشک عمومی که اشباعه کاملا پزشک متخصصم مزد پونزده سال درس خوندنشو میگیره.بعدم نتیجه این ظرفیت زیاد الان مشخص نمیشه که ده سال دیگه مشخص میشه اونموقع دیگه تعداد پزشک بیکار بیسواد فوق العاده زیاد میشه

اونا همیشه در اولویتنقشر مرفه بی دردکاش حداقل به نظام پایبند بودن نمیسوختمدور و بر من همه ی سهمیه ای ...

واقعا حق الناسه ،هر چقدر هم اعتراض میشه ،کسی اهمیت نمیده

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
پزشک ها درامد نجومی ندارن و پزشک عمومی که اشباعه کاملا پزشک متخصصم مزد پونزده سال درس خوندنشو میگیره ...

عمومی که دیگه الان واقعا شوخیه هر کس بخواد پزشکی بخونه باید به تخصص فکر کنه 

تا کم بشه انقد دکتر بی سواد نداشته باشیم

چند شب پیش خواهرم سرما خوردگی شدید گرفته بود  باهم رفتیم درمانگاه یه دکتر خانومی بود رفتیم پیشش بدن خواهرم ضعیفه گفتیم گفت باشه سرم داد یه تقویتی تو سرم نزد اومدیم حالا شبش چشمتون روز بد نبینه لرز شدید گرفته بود فکش تا دست هاش بدنش رنگ زدم ۱۱۵ گفتن کف پاش ماساژ بدید آب بدید بعد دوباره ببرید درمانگاه سرم بزنه خلاصه بردیم پیش همون زنیکه بی سواد برگشته میگه حالش خوبه چیزیش نیست ببرید زیر دوش آب بعد بخوابه حالا میگیم خانوم دارو چی دادی اخه چرا اینطوری شده هیچی اومدیم تو راه بالا آورد رنگش گج دیوار بردیم یه درمانگاه دیگه ا میگفتن کجا بردید چرا این بچه رنگ رو نداره اونا بیشتر از ما ترسیده بودن خلاصه دارو دادن خوب شد واقعا اون بی سواد نمیدونم چی بود گذاشته بودن اونجا لعنتی 

چرا تموم نمیشن بعد از چند دهه !!تو استخدامی ها و همه چیززز الویت هستن پدرهاشون لطف کردن به کشور خدمت ...

اصلا به پاس خدمت پدرانشون بهشون شرایط درس خوندن بدن

کتاب و سالن مطالعه مخصوص بدارن واسشون از نظر مالی تامینشون کنن 

این سهمیه واقعا ناعادلانه اس