2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم اسم بدید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 238 پست
بلال و. فریده محمد میشه براشون دعا کنی فوت شدن

براشون فاتحه خوندم خدا رحمتشون کنه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳تا آیه الکرسی میخونم برات . حتما از خدا و اهل بیت بخواه .بهترین رو نصیبت میکنن

الهی آمین خیلی صداشون میکنم هنوز جوابم ندادن

خدا خیرت بده 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
دقیقا برای ازدواج زود و موفق مجردای سایت با آقای درست شریف و نجیب دعا کن. ایشالا یکی از همین خوبا قس ...

من دعام در حق دیگران می گیره واقعا

ولی واسه خودم نه واسه همین گفتم دعام کنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

محتاجم به دعای خیرتون چشم حتما

ببخشید یه سوال تو نمازتون میشه اسم کسی که تازه فوت شده هم ببرین یا فقط برای زنده ها هست؟اگه میشه دوست صمیمی پسرم پنج شنبه شب تصادف کرد فوت کرد تک پسر بود اسمش یا طاها هست اگه میشه اسم اینم بگو جگرم سوخت برای مادرش

منم براتون میخونم انشالله بهترین همسر نصیب تون شه اینو بخون☺

ممنونم ازت مچکرم حتما فردا انجامش میدم بهت قول میدم از بار گناهانم کم کنم

الهی آمین خیلی صداشون میکنم هنوز جوابم ندادنخدا خیرت بده

مطمئن باش جواب میدن فقط باید صبر کنی 

من همیشه میگفتم خدا ارحم الراحمین بهم بچه میده 

فقط امیدت رو به خدا از دست نده به موقعش بچه ت میاد 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ممنونم ازت مچکرم حتما فردا انجامش میدم بهت قول میدم از بار گناهانم کم کنم

عزیزدلمم انشاالله 

اینو هم موقع اذان بخون 

من یه ذکری بلدم که خواستم به شما هم یاد بدم
موقع اذان قدرت فرکانس زمین در بالاترین حد خودش قرار داره یعنی شما این موقع هرچی از خدا بخواین بهش میرسین ان شاء الله 🌷💗

فرق نمیکنه اذان چه زمانی باشه صبح ظهر عصر...
اول سه تا صلوات بفرستین 🌱🦋
بعد ۵۰ بار بگین حسبی الله

بعد این سه ذکر رو هر کدوم ۷بار بگین
یا فتاح
یا رزاق
یا وهاب

بعد شما میتونین هر خواسته ای که دارید رو از خدا بخواین موقع اذان دعاها برآورده میشه و به گوش خدا میرسه 😍🌸

مطمئن باش جواب میدن فقط باید صبر کنی من همیشه میگفتم خدا ارحم الراحمین بهم بچه میده فقط امیدت رو به ...

ان شاءالله 

الهی فردا حضرت عباس رو حضورش حس کنی

یاقمربنی هاشم ..یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین‌(ع)

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥