2777
2789
ای خواهر ۴ ساله دارم میخورم هر سری یه مشکل پیدا میکنن یا یه حدس میزنن و واسه هر کدوم از این گمان ها ...

ممنون انشالله شماهم هرچه زودتر خدا بهت بد مشکلت چی بود شوهرت مشکل ندار همه میگن فقط باید بهش فک نکنی بعدش باردار میشی ولی من نمیتونم بهش فک نکنم شما بهش فک نکن انشالله خدا ب میده بچه نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله و بعد یکسال و نیم اقدام باردار نشدم دکترم گفت آخرین امتحان رو کن اگه باردار نشدی بیا برا ای وی ا ...

تنبلی داشتی؟

۳ تا قرص و باهم خوردی از چندم سیکلت شروع کردی توروخدا منم راهنمایی کن ازبس دکتر رفتم و دارو خوردم خسته شدم 

کاش میشد مرد بی آنکه مادرم بفهمد..

من تنبلی تخمدان دارم با اضافه وزن ۱۶ کیلو البته قدم ۶۴ هست نمیدونم باید به کجا برسم ۸۶ بودم ۸ کیلو ک ...

من قدم ۱۶۰ با وزن ۸۸

انقدر کم کردم ولی باز ول کردم

این ماهم رفتم پیش متخصص تغذیه ولی نتونستم ادامه بدم اگر این ماه باردار نشدم خیلی جدی تر باید رعایت کنم

ممنون انشالله شماهم هرچه زودتر خدا بهت بد مشکلت چی بود شوهرت مشکل ندار همه میگن فقط باید بهش فک نکنی ...

فدای تو همچنین برا شما و همه منتظرا😘 شوهرم ضعیف بود با واریکسیل داشت عمل کرد دارو خورد ۵ ماه خوب شد الانم من هر آزمایش هورمونی عکس رنگی سونو واژینال تو بهترین جای تهران دادم گفتن مشکل نداری فقط تنبلی تخمدان دارم میگن وزن کم کنی خوب میشی ۸ کیلو کم کردم ۸ کیلو دیگه هم باید کم کنم

من قدم ۱۶۰ با وزن ۸۸انقدر کم کردم ولی باز ول کردماین ماهم رفتم پیش متخصص تغذیه ولی نتونستم ادامه بدم ...

پس وزن هردو مون قشنگ بالاست منم از دکتر رژیم گرفتم تاحالا تو عمرم رژیم‌نگرفته بودم هیشکی باور نمیکرد بتونم بگیرم‌جلو خودمو همه تعجب کردن دیگه ببین کار به کجا رسید شوهرمو میکشتی واسه ای وی اف نمیرفت 😂گفت اگه بتونی ۱۶ تا کم کنی خودتو به ۷۰ کیلو برسونی میبرمت کاشت🤣🤣🤣 

پس وزن هردو مون قشنگ بالاست منم از دکتر رژیم گرفتم تاحالا تو عمرم رژیم‌نگرفته بودم هیشکی باور نمیکرد ...

من تا ۷۲ اومده بودم دوباره ول کردم وزنم رفت بالا و خیلی هم ول کردم دیگه بیشتر از ۸۲ تا حالا نشده بودم ولی این بار رفتم دکتر دیدم ۸۸ ام🥲

تنبلی داشتی؟۳ تا قرص و باهم خوردی از چندم سیکلت شروع کردی توروخدا منم راهنمایی کن ازبس دکتر رفتم و د ...

اره شدید تنبلی داشتم بخدا یادم نیست چطور استفاده کردم فقط یادمه متفورمین از همه موثر تر بود هر ۱۲ ساعت یکی می‌خوردم 

من تا ۷۲ اومده بودم دوباره ول کردم وزنم رفت بالا و خیلی هم ول کردم دیگه بیشتر از ۸۲ تا حالا نشده بود ...

یا خدا منم میترسم کم کنم حامله نشم بعد دوباره ول کنم چون منم فقط کافی هستش مزه غذا بخوره به زبونم گشنمم نباشه میخورم 😔 انقدرم خسیسم مثلا شوهرم نون بگیره یکم میخورم میبینم مالم میخواد خراب شه میگم چاق بشم زحمتم هدر بره اون پولم حیف نشه چقققققدددر خرم من اخه بگو الاغ این همه زحمت میکشی فدای سرت بذار خراب بشه😭😭 امروز قشنگ خوردم عذاب وجدان دارم البته برنج با نون خوردما شیرینی اینا نه😪