2777
2789
گاوه دیگه

عزیزم نمیشه بخاطر این مساعل پیش پا افتاده..اعصاب خوردی راه انداخت...یا اوقات تلخی کرد...یا زندگی رو بهم زد....ی کم وقت میبره...هر موقع به کاری اجبارت کرد بشین باهاش حرف بزن...بگو من الان دیگه یک زن شوهر دارم...امروز ،فردا باید مادر چند تا بچه بشم...وقتی برای کاری منو اجبار میکنی احساس میکنم هنوز ی دختردبچه ام وتوهم حکم پدر رو داری.....من دوست دارم بیشتر وقتم رو تو خونه کنار تو بگذرونم....دوست دارم در نبودت کارهای خونه روبه نحو احسنت انجام بدم..که وقتی تو اومدی ،دیگه کاری نباشه خودم مرتب و تمیز باشم..دوتایی چایی بخوریم،بیرون بریم....اگه قرار باشه هرروز من برم خونه ی خواهرت یا خواهرت بیاد..مجبوریم کنار هم بشینیم و غیبت کنیم..دل همدیگرو میزنیم..به کارهام نمیرسم...وضغ خونه نابسامان میشه......واز اینجور حرفها....بگو هر دو سه هفته یکبار باهم بریم مهمونی ی شب خونه ی مامانت،ی شب خونه ی مامانم..ی شب خونه ی خواهر برادرامون......اینطوری بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روزه کوتاه نمیاد میگه باید اگه تو نمیری اون بیاد

بهش بگو چی شده نگرانی....خواهرت میترسه تنها تو خونه بمونه...بگو چه دلیلی داره که اینقدرپافشاری میکنی!!..داری منو مشکوک میکنی...نکنه میترسی من تو خونه تنها باشم ی وقت دست از پا خطا کنم!!!!؟

خواهرش ازدواج کرده یا مجرده؟؟؟!

عزیزم نمیشه بخاطر این مساعل پیش پا افتاده..اعصاب خوردی راه انداخت...یا اوقات تلخی کرد...یا زندگی رو ...

بچه هم دارم بهش میگم ولی بعد کلی بحث باز میگه باید هر روز بیاد گفتم باشه تگه بیکاره بگو بیاد

بچه هم دارم بهش میگم ولی بعد کلی بحث باز میگه باید هر روز بیاد گفتم باشه تگه بیکاره بگو بیاد

ی مدت حساسیت بخرج نده بزار بیاد توهمذبرو دنبال کارهات....اصلا نشین پیشش..بگو من کار دارم،،،بچه دارم،،،زندگی دارم.......

ی چیز دیگه.....

بهتر نیست از خود خواهر شوهرت بپرسی،که چرا برادرش اسرار داره یا من پیش تو باشم ،،،یا تو پیش من......اصلا خود خواهر شوهرت از اینکار راضیه........فکر نکنم چون واقعا خسته کننده است....آدم هر روز هرروز هم دلش نمیخاد خونه ی مامان خودش بره.....چه برسه به دیگران.....حتما از خواهرشوهرت بپرس

نخ بابا سوهر داره یه پسر داره یه زندگی فوق العاده

خوب اون بنده خدا هم که زندگی داره.....

بعدش مگه شوهراون میزاره خانومش هر روز هر روز بلند شه بیاد خونه ی داداشش

به شوهرت بگو باباجاندمن از شوهر خواهرت خجالت میکشم هر روز هرروز بلند شم برم خونشون...اونم بعضی وقتها خانواده ی شوهرش مهمونشن..نمیگن زنداداشش هر روز اینجا خونه ی پسرما چیکار میکنه؟؟!

ی مدت حساسیت بخرج نده بزار بیاد توهمذبرو دنبال کارهات....اصلا نشین پیشش..بگو من کار دارم،،،بچه دارم، ...

نه اون از خداشه با اینکه بچه داره به مدت هرررررر روز خونه ما بود خدا شاهده هررر رپز منم با بچه کوچیک اسیر بودم حالا که بچم رفته مدرسه کمتر شده دوهفته یه بار میاد

خوب اون بنده خدا هم که زندگی داره.....بعدش مگه شوهراون میزاره خانومش هر روز هر روز بلند شه بیاد خونه ...

هرچی بحث میکنم خودشو میزنه به نفهمی بعد دوروز بخث باز صبح گفت خب اون میگم هر روز بیاد گفتم باشه بگو اگه بیکاره بیاد

نه اون از خداشه با اینکه بچه داره به مدت هرررررر روز خونه ما بود خدا شاهده هررر رپز منم با بچه کوچیک ...

من بجای شما باشم دلیلشو میپرسم.....

اینا خواهر برادر دیگه ندارن..که برن خونه ی اونا؟!

به خواهرشوهرت بگو الان بچه ی من مدرسه میره.....رسیدگی بیشتر میخاد...کارم بیشتر شده...من تو این رفت و آمدها خیلی اذیت میشم.....دلیل این پافشاری رو از خواهرش بپرس

خب هر کسی قلق‌ طرف مقابلش دستشه دیگه

من مثلا اون لحظه میگم باشه ولی تو شرایط مناسب باهاش حرف میزنم قانع شه

البته شوهرم نیست فعلا ولی خب آدم گیری نیست چون من زیاد از خط قرمزاش‌ رد نمیشم اونم همینطور

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من بجای شما باشم دلیلشو میپرسم.....اینا خواهر برادر دیگه ندارن..که برن خونه ی اونا؟!به خواهرشوهرت بگ ...

نه متاسفانه فقط یه خواهر داره ولی زندگی واسه کن نذاشته با این خواهرش