2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکوت میکنم و در ظاهر قبول میکنم ولی بعد کاری رو که خودم دوست دارم انجام میدم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چقدر عاقل من بحث کردم اخر دعوامون شد بد دهنی کرد

گیر بدی و بحث کنی بدتر میشه 

مخصوصا مردی که میخواد ثابت کنه باید حرف حرف خودش باشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
گفتم میگه اینا نزدیکن

بگو چون نزدیکه باید هر روز برم ؟خوب پس باید بریم نزدیک مادرم تا هر روزبه مادرم سر بزنم مادرم قطعا از خواهرت واجبتره 

بعد هم بزار قهر کنه توجهی نکن چند روز قهر  بمونه ببینه قهر هم فایده ای نداره خودش بیخیال میشه

اگه نزدیک پیاده روی کن تا خونشون دم درشون یه ۵ دقیقه بمون بیا دیگه داخل نرو ولی واقعا خیلی بی منطقه

زوررر میگه نمیتونم فکر میکنم برده ام دیروز رفتم فکر کردم لال میشه باز امروز گفت چرا نرفتی