2777
2789
عنوان

وااای گند زدم توروخدا بیایید کمککک اسکرین ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر راه حل بده😭😭😭😭

من خودم انقدر از این غلطا کردم که دیگه توبه کردم

اصلا دیگه راحبش صحبت نکن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من نمیفهمممم چیشد

بخون باز 

دوس پسر قبلیمو باپیج فیک فالو کردم چت کردیم یکم شک داشت خییلی موزیه

الان میگه اسمت چجوریه منم اشتباه نوشتم بیوگرافی نوشتم حسنی درصورتی اسم حسنا اینطوری نوشته میشه😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من خودم انقدر از این غلطا کردم که دیگه توبه کردماصلا دیگه راحبش صحبت نکن

الان چیکار کنم دیگ ترسیدم پیویو باز نکردممم

بخون باز دوس پسر قبلیمو باپیج فیک فالو کردم چت کردیم یکم شک داشت خییلی موزیهالان میگه اسمت چجوریه من ...

اهااا سخت نگیربابا حسنی هم درسته

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
اهااا سخت نگیربابا حسنی هم درسته

خداکنه اخه گفت ویس میتونی بدی

گفتم نهههه بدتر شک میکنه اهههه

مطمئنی حسنی هم میگن؟خیالم راحت باشه؟ 

بگو دختر اینههمه اسم چرا این اسم اسم قحط مگه🤣

خداکنه اخه گفت ویس میتونی بدیگفتم نهههه بدتر شک میکنه اههههمطمئنی حسنی هم میگن؟خیالم راحت باشه؟ بگو ...

اره سرچ کردم عربیشو نوشته بودن حسنی 

وای دقیقا ولی عیب نداره پرو پرو بگو حسنی بالاخره مثلا اسمته توبیشترمیدونی تااون😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
اره سرچ کردم عربیشو نوشته بودن حسنی وای دقیقا ولی عیب نداره پرو پرو بگو حسنی بالاخره مثلا اسمته توبی ...

اره منم الان سرچ کردم عربی اومد😂

خداروشکر بحث عوض شد ولی ادم مزخرفیه به همه چی شک داره 

انقدررر ریز بینه انقدر پسر انقدر موشکافانه!

اه اه 

اره منم الان سرچ کردم عربی اومد😂خداروشکر بحث عوض شد ولی ادم مزخرفیه به همه چی شک داره انقدررر ریز ب ...

دنبال آتوعه😂

دنبال آتوعه😂

اره اره پیجم فالوراش کمه خب شک داره قشنگ معلومه کثافطط😂

تورابطه هم خیلی بدبینانه بود رفتارش به ریززز ریز نکاتی ک من اهمیت نمیدادم اون میداد عاشق این اخلاقش بودم حیف🥲🤣

اره اره پیجم فالوراش کمه خب شک داره قشنگ معلومه کثافطط😂تورابطه هم خیلی بدبینانه بود رفتارش به ریززز ...

چرا کات کردین

چرا کات کردین

بعداز دیت گذاشت رفت

خیلی چیزا شد 

مثلا اب هویج بردم مسموم شده بود گف تو مسمومم کردی

گذاشت رفت بدون هیییچ توضیح۶ماه بعد گف مسمومم کردی و گف من دنبال رابطه ام تو هدفت چیز دیگس

خدا میدونه چیشد