2777
2789
عنوان

ی سریال جنایی خووووووشگل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 28 پست
غدار دیدی؟ انقدر قشنگ بود که هذ کردن

*کیف کردم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
غدار دیدی؟ انقدر قشنگ بود که هذ کردن

نه ندیدم مرسی گفتی منم داشتم میگشتم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

*کیف کردم

حتما میبینم جریان سریال چیه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

اگر ببینی اصلااااا انقدرررر قشنگ بود کههه نگم

ی پسری به اسم داعهان تو ارتش خدمت میکرد عاشق ی دختری به نام آیدان بود

ی اتفاقی براش ی حادثه وحشتناکی تو ارتش میوفته که تصمیم میگیره تبدیل بشه به ی فرد بی رحم یا همون غدار به ترکی یعنی بی رحم

همینجوری ادامه پیدا میکنه و سریال انقدر قشنگ میره جلو 

انقدر تمیز میره ، اصلا کیف میکنی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

این پسره میره ی شنل میندازه سرش با کشتن ی سری افرادی که تو فساد غرقن مردم نجات میدا

اگر ببینی اصلااااا انقدرررر قشنگ بود کههه نگمی پسری به اسم داعهان تو ارتش خدمت میکرد عاشق ی دختری به ...

پیبینمش مرسی گفتی 🩵🩵

این پسره میره ی شنل میندازه سرش با کشتن ی سری افرادی که تو فساد غرقن مردم نجات میدا

وای مثل عنکبوت که زن های هرزه رو میکشه  

ولی هیچ چیز باعث نمیشه که یکی قتل کنه نباید قتل کنه 

وای مثل عنکبوت که زن های هرزه رو میکشه ولی هیچ چیز باعث نمیشه که یکی قتل کنه نباید قتل کنه

اسمش سعید حنایی بود 

وای مثل عنکبوت که زن های هرزه رو میکشه ولی هیچ چیز باعث نمیشه که یکی قتل کنه نباید قتل کنه

آ نه ولی این ی سری کسایی میکشه که وسط سریال میگییی اخیششششش خدارووووشکر دمت گرم

مثلا ی نفرو که دخترای مردم به زور میبرد تو کافش و در دسترس مردای غریبه میذاشت تا هرکاری باهاشون بکنن و قاچاق میکرد و فلان فرت کشت

آ نه ولی این ی سری کسایی میکشه که وسط سریال میگییی اخیششششش خدارووووشکر دمت گرممثلا ی نفرو که دخترای ...

دقیقا 

مثلا میخواست مشهد رو از هرزه ها پاک کنه آخه به تو چه 

زن ها رو میبرده خونه که پسرش هم شاهد بوده به بعضی هاشون تجاوز میکرده و با روسری خود اون زن ها خفه شون میکرده و میکشته

اگه خیلی به پرونده جنایی علاقه داری یوتیوب هایی که من میبینم اینان خواستی ببین 

Nazaninam 

Maya the fish 

Meryjane reports 

دقیقا مثلا میخواست مشهد رو از هرزه ها پاک کنه آخه به تو چه زن ها رو میبرده خونه که پسرش هم شاهد بوده ...

دمتتتتتت گرمممم

افعی تهران دیده بودی؟

دمتتتتتت گرممممافعی تهران دیده بودی؟

نه ولی دلم میخواد وقت کنم میبینمش ایشالا 

نه ولی دلم میخواد وقت کنم میبینمش ایشالا

واااااای اون خفن تره تو پایانش میخکوب میشی ۲ ساعت از چات تکون نمیخوریی

واااااای اون خفن تره تو پایانش میخکوب میشی ۲ ساعت از چات تکون نمیخوریی

حتما میبینمش مرسی