2777
2789
ادما به هیچی راضی نیستن حالا من دوست دارم از لاغری استخونام بزنه بیرون🤣🤣بس که رژیم گرفتم دلم میخوا ...

خودت ببین لباس تو تن آدم لاغر استخونی قشنگ تره، یا ی تپل

ن هر چیزی نرمالش خوبه

من همیشه رژیم خیلی سختی دارم تو بارداری مجبور شدم رژیمم رو بشکنم خیلی عادی غذا بخورم ۲۸کیلو اضاف کردم🤦🏻‍♀️فعلا۱۶کیلوش رو با بدبختی کم کردم ولی وزنم استپ شده

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیا بخورم ک کالری بالا داشته باشهوگرنه عمری کالری شماری میکنمب سختی اندازه متابولیسمم میشه

باید ورزش کنی و مولتی ویتامین و این چیزا بخوری ک اشتهات اول بره بالا..حالا اینک بخوای سالم خوری کنی خیلی سخت میشه وزن گرفت اول کار اما اگ برات مهم نیس و اشتها نداری چیزای پر کالری میشه مثل ژله،شیرینی،بستنی،چیپس،غذای چربو روغنی ، خورشت زیاد،نون بیشتر سنگک، برنج با کره، ماکارونی،بعد سس خیلی کالری داره و اینک روزی دو لیوان شیر بخور یکی دو لیوان دلستر بخور همین کلی کالریتو میبره بالا ژله هر روز بخوری صورتت پر میشه ..البته سرخ کردنیا و این‌چیزا زیاد سالم نیس ولی اگ اشتها نداری مصلما نمیتونی سیب زمینی آبپز و سینه مرغ بخوری مثلا باید رون مرغ بخوری ..کنار غذات ترشی خیار شور ماست سالاد سس کلا این چیزا بزار ک اشتهات باز بشه بعد غذا یه چیز شیرین بخور مثل یه دسر ..صبحونه رو حتما کامل بخور اگ ترجیحا غذای گرم بخوری بهتره مثل نیمرو عدسی املت ..عصرونه هم حتما بخور 

خودت ببین لباس تو تن آدم لاغر استخونی قشنگ تره، یا ی تپل

لاغر استخونی😃میگم که عاشق لاغر ام یک زمان وزنم رو تا ۴۸ رسوندم رو ابرا بودم خیلی حس خوبی بود🥺

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..