2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روتین پوست.مراقبت مو.لباس آرایشگاه.باشگاه.ویتامین.رسیدگیای مربوط ب ناخن‌.عطر اسپری مام بادی اسپلش.لو ...

اینا که همه ش شد خرج ظاهر😐😐😐

یعنی کللللا زن رو فقط عروسک تصور کردی

به نظر من کتاب های مفید به صورت مرتب تو برنامه ش باشه و مواد غذایی مفید و سالم. اینا اصلی ترینشه. و لباس زیر نخی و مناسب که حدددداقل روزانه یکبار عوض کنه.

در درجه بعدی یه ضد آفتاب مناسب، طلای زینتی برای استفاده روزمره و برای وقت مبادا ، و لباس مناسب برای خونه و بیرون مناسب فصل (نه لزوما لباس زیااااد یا گرون، یا اینکه هر فصل هی بخره. همین که داشته باشه کافیه.)

در درجه بعدی یه ادکلن مناسب و لیزر اگر واقعاً لازم داره و بابتش اذیته.

الان قصد دارم شروع کنم ..بدبختی خودمم نمیزاره برم سر کار

کوتاه نیا عزیزم ماهیانه بگو‌ پول بریزه ب کارتت 

هر جوری پیش بری عادت میکنه

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
فکر کنم حق با شما بود!!!!!!😑😤

والا 

با این چرت و پرتها باعث میشن خیلی از خانم‌ها احساس سرخوردگی و ... پیدا کنند و باعث بحث و ناراحتی بشه

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
اینا که همه ش شد خرج ظاهر😐😐😐یعنی کللللا زن رو فقط عروسک تصور کردیبه نظر من کتاب های مفید به صورت ...

ورزش منظم هم تو ردیف اوله به نظرم که یا باشگاه بره یا ورزش آنلاین تو خونه. یادم رفت بنویسم

عه؟بعد مشکل تنبلی تخمدان دارم برا اونه ک موهام مردونه شده بازم جواب میده یا نه؟چون شنیدم برا اونایی ...

من الان نزدیک چهار ساله دارم میرم.

مثلاً پاهام شده سالی یک بار ولی دستم هر سه ماه و صورتم هم‌چنان ماهانه باید برم. منم تنبلی دارم

من الان نزدیک چهار ساله دارم میرم.مثلاً پاهام شده سالی یک بار ولی دستم هر سه ماه و صورتم هم‌چنان ماه ...

صورتت ریش و اینا داشتی؟کمتر شده؟پاهات تا سالی یبار میری لیزر در نمیاد اصلا؟ک نیاز ب شیو باشه ؟بعد هزینه ها چجوریه 

جالب بود.استفاده کردیم‌مخصوصا این روتین پوستی که خانوم‌های عزیز فرمودن.کاش عکس قبل و بعد هم میزاشتن مخصوصا فیلم لب و لوچه.

موفق باشین

من با ۴ تا بارداری ناموفق . الان یک سرکلاژ شکمی. و دختری زیبا به نام لنا .معجزه ی خداوند بزرگ در زندگی من.
من الان نزدیک چهار ساله دارم میرم.مثلاً پاهام شده سالی یک بار ولی دستم هر سه ماه و صورتم هم‌چنان ماه ...

من پاهام میتونستم میرفتم با صورتم دستم خیلی در نمیاد با ڗیلت اوکی میشه ولی پاهام و باسنم خیلی اذیتم میکنن با صورتم